Outo kierto, kuulostaako tutulta?

Taustana sen verran, että lasta on yritetty nyt n. 6kk. Takana pääsiäisenä varhainen keskenmeno (kemiallinen raskaus, miksi nyt haluaa kutsua...) viikolla 4+5. Vuosi itsekseen ulos eikä tarvittu sen kummempia toimenpiteitä.

Normaalisti kierto tasaantunut sinne 31-32 päivän paikkeille, heti KM seuraava kierto oli normi mittainen, samoin kuukautiset oli kaikin puolin normaalit.

Nyt kuitenkin on reilu viikon ollut outo olo, tuli hetkellisiä ällötys oloja, nippaili vatsaa jne. Ajattelin, että noinkohan olisi tärpännyt uudestaan. Viikko sitten sunnuntaina (kp 26) tuli paperiin vessassa ruskeaa tuhrua. Ajattelin että noinkohan olisi kiinnittymisestä johtuvaa, kierto kun on kuitenkin aina ollut säännöllinen. Noh, vuoto kuitenkin lisääntyi seuraavana päivänä ja ihmettelin kuukautisten aikaistumista. Mutta näitähän kai tapahtuu, enkä asiaa jäänyt sen suuremmin pohtimaan.

Kuukautiset kestivät 6 päivää, olivat jopa suht runsaat. Ajattelin uuden kierron alkaneen, mutta nyt pari päivää tuntunut vähän väliä juilimista toispuolisesti alavatsalla, vessassa ravattu ja aamulla herätessä rinnat kosketusarat sivuilta. Portaita alas tullessa piti miltein pitää kiinni, kun tuntui inhottavalta. Nälkä on jatkuvasti, ihan kun olisi krapulassa tms.

Tein liuskatestin varmuudeksi päivällä, mutta negaa näytti. Jos oikein käänteli, niin mielikuvitushaamu saattoi olla, mutta taisi olla mielikuvituksen tuotetta :D . Nyt olisi kp 34/32, viimeksi näkyi testissä tässä vaiheessa haaleana viivana.
Mietin että onko nyt kierto vaan mikä temppuilee, kuitenkin vuoto kesti melko runsaana sen 6pv välissä. Mutta toisaalta, vaikka olin itse asennoitunut uuden kierron alkuun, alkoi tuttuja raskausoireita ilmaantumaan (en siis usko kuvitelleeni oireita).

Onkohan siis kellään ollut ns. valekuukautisia, joiden jälkeen olisi plussa pärähtänyt tikkuun ja jos on niin millä päivillä? Viimeksi tosiaan näillä päivillä näkyi jo testissä, joten jotenkin luulisi näkyvän nytkin.
 
Voisko sulla olla ovis tulossa jos sulla olis nyt niinkuin kp8? Jos jostain syystä sun kierto on aikaistunut niin se vois ehkä olla mahdollista oireiden perusteella. Jos epäilet et oli valemenkat niin osta clearblue digi, se on tosi luotettava ja saat varmuuden ootko raskaana vai et. :)
 
Voisko sulla olla ovis tulossa jos sulla olis nyt niinkuin kp8? Jos jostain syystä sun kierto on aikaistunut niin se vois ehkä olla mahdollista oireiden perusteella. Jos epäilet et oli valemenkat niin osta clearblue digi, se on tosi luotettava ja saat varmuuden ootko raskaana vai et. :)
No mietin kanssa tuota oviksenkin aikaistumista, jotenkin tuntuu oudolta että ensin menkat aikaistuu noin reilusti ja samaan syssyyn ovis melkein 2 viikolla :eek: . Mutta mahdollisuus tuokin, ihmettelin vaan kun on jo useamman päivän ollut tätä. Mutta pitää varmaan vaan katsastella, tehdä sitten vaikka testi uusiksi parin päivän päästä jos näyttää ettei olot tasaannu :)
 
  • Tykkää
Reactions: Nyytikkii
Hei Hemuli89, mikä tilanne sinulla? oletko testannut digillä?

Kävin itse viime viikolla kirjoittamassa oman hyvin erikoisen kiertoni tuonne piinailijoiden oireet ovulaation jälkeen -ketjuun. Se meni juuri noin, että menkat alkoi muutaman päivän etuajassa, oli ihan "kunnon menkat" ja silti pärähti plussa testiin. Tässä linkki oikealle sivulle, jos haluat vaikka käydä vilkaisemassa tarkemmin: http://kaksplus.fi/threads/piinailijoiden-oireet-ovulaation-jaelkeen-ja-tulos.1921427/page-50

Olen kuitenkin hyvin varovaisin mielin liikkeellä, sillä ruskea tuhru on jatkunut edelleen. Välissä on ollut yksittäisiä päiviä ilman vuotoja, mutta ei niitä tähän vajaaseen kahteen viikkoon ole mahtunut kuin pari. Viikkoja pitäisi olla nyt 5+2. Varhaisultraan on tasan kaksi viikkoa eli silloin on 7+2. Kipuja ei kuitenkaan ole, mutta epäilys kohdun ulkoisesta tai tuulimunasta kalvaa mieltä. :-(

Yritän tsempata itseäni jaksamaan nämä kaksi viikkoa, etten liikaa stressaisi. Onhan mahdollista, että vuodot on ihan harmittomia, niitäkin tarinoita löytyy kun googlaa. Mutta silti...
 
Moikka moi.. oltu reissussa jne niin ihan unohtui koko päivittely tänne.

Mutta siis tein viimeisimmän r- testin vajaa viikko siitä, kun kuukautisten olisi oikeasti pitänyt alkaa ja silloin näytti ihan puhdasta negaa. Suuremmat vihlomiset, ällötykset jne ovat hävinneet, ainoastaan aamuisin ennen aamupalaa on nälästä johtuvaa huonoa oloa, nyt on jomottanut parina päivänä, mutta näillä päivillä (n. kp14 nyt viime vuodosta laskettuna) voi toki olla oviskin tulossa. Tosiaan jos edellinen kierto aikaistui, niin miksei sitten tämäkin. Jos nyt haluaisi etsimällä etsiä raskausoireita, niin toki väsymystä on, päänsärkyä, tukkoisuutta ja mielialanheilahteluja, mutta niitä mulla on ihan normaalissakin arjessa eli en niiden varaan laskisi mitään.

Mutta asennoidun nyt niin että uusi kierto on käynnissä taas, jos alkaa raskausoireita ilmenemään niin toki teen uuden testin mutta jos ei niin näillä mennään... Harmittaa toki, mutta minkäs teet. kesän jälkeen tulee vuosi aktiivista yrittämistä täyteen, joten pitää varmaan harkita lääkärin visiittiä, jos ei ala seuraavissa kierroissa tärppäämään... :(

EDIT. tuli kyllä mieleen että jos olisinkin raskautunut viime kierrossa, niin nyt olisi vasta 5+3 tms, eli ei tietty olisi mahdotonta olla vielä oireeton mutta silti vähän epäilen.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä