Oululaisia?

Löytyhän täältä muitakin oululaisia! Koitetaankos pistää jonkun näköistä keskustelua pystyyn kun samalta seudulta ollaan? :)

Ja myöhäiset juhannustoivotukset kaikille! :)

- yaaga ja rimpula 6kk

 
namanda
Ohoh. Tämä ketju on alotettu jo helmikuussa, aika kauan oot saanut yaaga vastauksia oottaa. : D

Mitenkäs on muilla Oululaisilla juhannus mennyt? Me oltiin rauhassa kotona koko perhe, kateltiin telkkaria ja käytiin autoajelulla. Tänään ollaan menossa minun äidin luo grillaamaan jos sää antaa periksi.
Rauhallisen juhannus viikonlopun jälkeen onki sitten kolme päivää aikaa ettiä uus asunto ja muuttaa... /:
 
Joo, sinnikkäästi minä tänne kirjottelen ja käyn vilkasemassa josko tänne sais keskustelua syntymään :D Kyllä se tästä lähtee!(ehkä....)

Meilläkin juhannus meni rauhallisissa merkeissä grillaillen ja pakkaillen kun eilen muutettiin.

Namanda: ohoh, nopeesti kyllä jouvutte uuden kämpän ehtimään :eek: Saako udella miks niin kiire muutto? mutta toivottavasti kämppä on löytyny!:)

Nyt taas tavaroita purakamaan! Palailen taas! :p





 
namanda
yaaga, meillä oli asunnossa kolmen kuukauden irtisanomisaika, ja sanottiin se siis irti jo aikoja sitten. Ollaan etsitty uutta asuntoa vimmalla koko se aika, mutta yhtäkään ei saatu niistä, joita käytiin katsomassa.
Ollaan sosiaalitoimiston asiakkaana kun mies on työttömänä, ja kun vihdoin 29.6 löydettiin asunto, ei saatu mistään takuuvuokrarahoja kasaan, ja sossussa sanottiin ettei olla kiireinen tapaus! Jäätiin sit asunnottomiksi niin kauaksi, että saadaan itse kerättyä rahaa tai sosku käsittelee meidän hakemukset. Luultavasti 9. päivä päästään uuteen asuntoon, nyt majaillaan sukulaisten nurkissa.
Luulin ettei lapsiperhettä voi jättää asunnottomaksi, mutta näköjään voi! Kaikki huonekalutkin tuhoitui eilisessä säässä, kun piti äitini pihalle jättää... Noh, ei auta valittaa enää, kyllä tämä tästä. :) Positiivinen pitää olla. :)
 
namanda
Hei pirpana2011! Onnellista odotusta sulle!
Muistan kun viimekesänä olin raskaana, ja maha painoi pahimpien helteiden aikaan, kyllä oli tuskaa! Nyt on vielä kuumempi, toivottavasti et kärsi niin kovin! Mulla tosin maha kasvoikin välittömästi raskauduttua isoksi palloksi, huomasi selkeesti jo 12. viikolla..

Nyt me sit vihdoin saatiin rahaa asuntoon ja tänään pitäis saada avaimet. Pikkuhiljaa tässä sitten muutellaan, jos viikonlopulla oltais vaikka uudessa asunnossa yötä. Pikkuherran tahtiin mennään. Hankalaa, kun lapsi ja lemmikki hermostuu aina uudesta paikasta ja nyt tämä on tällasta ramppaamista ollut... Sekin asunto on vielä "väliaikainen" eli kunnes löydetään parempi... :D
 
Ihana juttu namanda, että kämppä löytyja pirpanalle onnea hirmusesti! :)

Mistä päin oulua muut on? me asustellaan täällä hiirosessa. Älyttömän mukava ja rauhallinen asuinalue tämä :)

Ens viikolla ois rotuaari piknikkikin :D Saapi nähä jos vähän viihteelle innostustämäki mamma pitkästä aikaa lähtemään lähtemään :D

Käytiin eilen kaverin isompien muksujen kanssa hoplopissa! Loistava paikka! Ootan ihan innolla että tuo meijän rimpula kasvaa ja saa sen viijä sinne riehumaan :D Muutenpa ei olla mitään ihmeitä touhuiltukaan ja hyvä niin. Kesäkuu oli semmosta hulinaa, että nyt maistuu ihan tämä kotona öllöttely :)

Ipana päikyillä niin kotihommat kutsuu! Sitkeästi palailen taas :D

-yaaga

 
namanda
Hei vaan!

Me asutaan nyt Myllyojalla. Ihan tyytyväinen en tähän ole, olisin halunnut keskustan liepeille. Täällä on paljon alkoholisteja, ja en koe että pienen lapsen kanssa on kovin hyvä asua, mutta tämähän on väliaikaisratkaisu, ehkä...

Itsellä tekis mieli kans kävästä siel rotuaari piknikillä torstaina Yö ja Popeda kattomassa, ja ehkä perjantaina pmmp. Ei vaan taida meillä olla varaa, mennään sit ulkopuolelle kuunteleen (kuten viimevuonnakin oltiin) niin voi olla poikaki mukana, se kun tykkää kovasti käydä kaikkialla. Oltiin joku aika sitten jossain tuning auto showssa, jossa musiikit soi aika kovaa mutta pienokainen vain tyytyväisesti nukkui, ja herättyäänkin innokkaasti katseli vilinää turvakaukalosta.. :)

Se hoplop kuulostaa kyllä kivalta paikalta, sitten kun poika on isompi niin tulee varmaan vietettyä siellä aikaa..
 

Yhteistyössä