ou, hävitin miehen sormuksen.

  • Viestiketjun aloittaja ottaa päähän ja kovaa
  • Ensimmäinen viesti
ottaa päähän ja kovaa
Juu, elikkäs miehen sormus piti käydä pienentämässä, ja se oli mun lompakossa odottelemassa että käytäisiin.. ( parisen kuukautta se siellä oli, kun koskaan ei ollut silloin sitä mukana kun oltais muistettu käydä viemässä)
ja sitten tässä yksi päivä otin sen takin taskuun, kun en jaksanut lompakkoa mukaan ottaa (niinkun useesti teen, kortit+rahat taskussa)..
Se unohtui kumminkin silläkin reissulla ja nyt muistin sen vasta ja aloin etsimään, mutta ei löydy. Ilmeisesti siis tippunut taskusta kun olen ottanut sieltä muuta..

Nyt mietiskelen mitä teen, mies ei ole sormusta kuin 2-3 kertaan kysellyt tämän parin kuukauden aikana, ja suhde on muutenkin vähän kiikkerällä pohjalla nyt..
Kerronko heti ja kuuntelen ne raivot (tämähän siis olisi se vaihtoehto mikä on OIKEIN)
vai odottelenko jos hän tosissaan kaipaa sitä ja sitten "huomaan" että se on kadonnut? (ja silloin ei tulisi varmaankaan sellaista kiukunpuuskaa mieheltä)
Onko kaikki ensimmäisen vaihtoehdon kannalla?
 
:hug: varmaan totuuden kertominen olisi hyvä juttu sillä voihan olla ettei se sormus löydy enää. Miksi pitkitää juttua ja ainahan voi uuden sormuksen ostaa mutta eihän se tietenkään korvaa entisen sormuksen tunnearvoa jos se oli tärkeä esim vihki, kihlasormus tai saatu lahjaksi merkkipäivänä :hug:
 

Yhteistyössä