ostin kaksi kahvakuula.. Millainen kuulan pinnan olisi hyvä olla?

  • Viestiketjun aloittaja "aloittelija"
  • Ensimmäinen viesti
"aloittelija"
Ostin reilu viikko sitten urheiluliikkeestä kaksi samanmerkkistä ja samanpainoista kahvakuulaa. Kuulat oli toki pahvin sisällä, ainoastaan kahvan näin. Nyt ajattelin sit ruveta treenaileen ja avasin paketit.. no toisesta paketista paljastuikin sitten ihan eri pintainen kuulla, sellainen nihkeä. Toinen on sellainen sileä ja mielestäni parempi. Ärsyttää niin kovasti.
Vaihtoehdot on että treenailen noilla eripintaisilla kuulilla tai käyn liikkeessä uudelleen. Mutta onko sillä väliä minkälainen kuulaosan pinta on? haittaako joissain liikkeissä jos pinta on nihkeä?
 
[QUOTE="aloittelija";29277104]Ostin reilu viikko sitten urheiluliikkeestä kaksi samanmerkkistä ja samanpainoista kahvakuulaa. Kuulat oli toki pahvin sisällä, ainoastaan kahvan näin. Nyt ajattelin sit ruveta treenaileen ja avasin paketit.. no toisesta paketista paljastuikin sitten ihan eri pintainen kuulla, sellainen nihkeä. Toinen on sellainen sileä ja mielestäni parempi. Ärsyttää niin kovasti.
Vaihtoehdot on että treenailen noilla eripintaisilla kuulilla tai käyn liikkeessä uudelleen. Mutta onko sillä väliä minkälainen kuulaosan pinta on? haittaako joissain liikkeissä jos pinta on nihkeä?[/QUOTE]

Sulkku oot ;)

Varmaan sillä siloisella on parempi tehdä tai riippuu mistä tykkää ja mikä käy treeneihi itelle. Ehket kannattaa tosiaan vaihtaa se toinen eripainoiseen, kun ideana ei oo niinkään heilutella yhtä aikaa kahta kuulaa.
 
"aloittaja"
No siihen liikkeeseen tarvii kahta kuulaa, toinen toisessa kädessä ja se ei ole mikään heiluriliike. Toki monta muuta liikettä sitten tulee tehtyä yhdellä kuulalla...
Taidan käydä huomenna vaihtaa sen toisen nihkeän pois.
 
..........
Nahkea kuula aiheuttaa ilmaan pyörteitä ja ne saattavat kasvaa sopivissa oloissa tornadoiksi. Joten suosittelen ettet käytä sitä nahkeata. Esimerkiksi jenkeissä nahkeita kuulia ei saa käyttää ollenkaan juuri tornadovaaran takia.
 

Yhteistyössä