ostaisin kissalle leluja

Jos löytyy ylimääräisiä leluja kissoille, niin voisin ostaa niitä. Kiinostaisi esim. pallo, jonka sisälle voi laittaa herkkuja ja kissa joutuu itse noukkimaan sen sieltä. Tarjoa kaikenlaista, maksan kyllä postikulut. :)
 
mitteli
Osaatko virkata? Jos osaat niin tee pehmeästä langasta pieni "pussukka" tai pallo ja laita sinne sisälle kindermunan kuula ja sen sisälle muutama makaroni rapisemaan. Tunge pussukka täyteen vanua ja työnnä vielä sen sisäosiin kissanminttua. Kaikki kissat joille olen tällaisen lelun antanut ovat siitä tykänneet. Jopa mummin laiska Vilma innostui leikkimään. :) Ehkä sen vois tehdä esim vanhasta sukasta tai lapasesta tms, pääsee vähemmällä kuin virkkaamalla.

Koiralle me on tehty "motivointileluja" tyhjistä vessapaperirullista. Rullan sisälle on laitettu jotain koirannamia ja rullan päät taitettu kiinni. Kestosuosikki. :) Ehkä kissa ei ole niin viitseliäs että repisi paksua pahvia rikki muutaman namin takia. Voit tehdä rullaan pieniä reikiä mistä nami saattaa tipahtaa kun sitä pyörittelee. Vastaavan lelun voisi ehkä tehdä kissalle pienestä pahvikotelosta tms. Ja onko mitään parempaa kuin vessapaperitollo narun päässä...?
 

Yhteistyössä