OrpoPurran uusi ennätys, Marin teki myös ennätyksen - mutta vastakkaisen

vierailija

Näkyykö tilastokeskuksen linkki? Vireille pannut konkurssit, liukuva vuosisumma.

OrpoPurra on saanut aikaan eniten konkursseja. Marinin aikana on tuo alhaisin lukema. Nyt ollaan siis ennätyksessä ja edellinen piikki on ollut vuonna 2009.

Onnea OrpoPurra. Saatte suomesta sellaisen sikolätin, mitä kansa ansaitsee. Lisää vaan kaljaa, väkivaltaa ja päihdeongelmaa, niin läski tummuu
 
vierailija
Marinin aikana Suomen työllisyysaste saatiin mittaushistorian korkeimmaksi, kokoaikaiseksi muutettu työllisyysaste jopa Pohjoismaiden korkeimmaksi, tarkoittaen sitä että työväestön määrä huomioiden suomalaiset työläiset tekivät eniten tuötunteja, ollen siis Pohjoismaiden ahkerimpia työläisiä.

Nyt vuodessa työllisyys on laskenut lähes 50 000:lla, kun Orpon oikeistohallituksen tavoite oli tänä vuonna 2024 työllisyyden kasvu 60 000 hengellä, josta ollaan siis noin 110 000 työllisen päässä. No onhan tätä vuotta vielä runsas 2 kuukautta jäljellä 🙄
 
vierailija
[URL
Onnea OrpoPurra. Saatte suomesta sellaisen sikolätin, mitä kansa ansaitsee. Lisää vaan kaljaa, väkivaltaa ja päihdeongelmaa, niin läski tummuu
Näin se tilastojenkin mukaan:

Henkirikosten määrä kasvoi nelinkertaiseksi vuonna 2024 - Ilta-Sanomat
2 päivää sitten.

Henkirikosten määrä räjähti moninkertaiseksi
Erityisen synkkä kuukausi oli syyskuu.

STT

17.10. 10:02
"Henkirikoksia on tehty tänä vuonna selvästi viimevuotista enemmän. Asia ilmenee Tilastokeskuksen tänään julkaisemista rikos- ja pakkokeinotilastoista.

Henkirikosten määrän kasvu jatkui vuoden kolmannella neljänneksellä. Heinä-syyskuussa viranomaisten tietoon tuli yhteensä 31 henkirikosta. Määrä oli nelinkertainen vuodentakaiseen verrattuna.

– Erityisen synkkä kuukausi oli syyskuu, jolloin henkirikoksia tuli tietoon kaikkiaan 16. Tätä suurempia kuukausilukuja on nähty Suomessa viimeksi vuonna 2015, sanoo Tilastokeskuksen yliaktuaari Kimmo Haapakangas tiedotteessa."


2015 oli Sipilän, Orpon ja Soinin PersKeKo-oikeistohallituskausi, kansa ei diggaa porvarihallituksista, ne vaikuttavat negatiivisesti kansaan, kuin pimeyden voimat.
 
vierailija

Yhteistyössä