OrpoPurran sosiaaliturvaa. Työttömälle taiteilijalle Alexandra Lehdelle yli 200 000 euroa, kun on oikeat sukujuuret

vierailija
Kannattaa kuulua sisäpiiriin...

Ja suomalaiseen tyyliin muistettiin uutisoida, että mitään lakia ei ole rikottu, mikä tarkoittaa että se on myös moraalisesti oikein. Suomessa kun ei ole sellaista ajatusta kuin vastuu muuten kuin maailman löysimmän tuomiokäytännön puitteissa.
 
vierailija
"Suomen valtio on tukenut pop-artisti Lxandran maailmanvalloitusta noin 170 000 eurolla vuoden 2021 jälkeen.

Lxandran taustayhtiötä johtaa artistin isä ja järjestöaktiivi Pekka Lehti. Hän istuu myös samalle yhtiölle vientitukia myöntäneen Music Finlandin hallituksessa.

Suomen tuetuin pop-musiikki ei kuulosta erityisen omaperäiseltä: raukea pianosäestys, lohtuteksti ja sielukkaalla tavalla repivä, kaikuisa naisääni.

Hän on 28-vuotias poplaulaja ja lauluntekijä, joka julkaisi ainoan albuminsa kolme vuotta sitten ja sijoittui viime vuoden Uuden musiikin kilpailussa kuudenneksi."



Tämä on tätä nykysuomen hyväveliperusteista sossutukemista, jossa niille joilla jo on annetaan kuluista säästämättä, sen todistivat jo korona-ajan yritysten miljardien eurojen sossutuet Business Finlandin, Ely-keskusten ja Taiken kanssa. Sen sijaan normaalin osa-aika tai lomautetun taikka työttömäksi jääneen työläisen tukemisessa kaikki on liikaa.
 
vierailija
OrpoPurra tukee yksityisiä lääkäriasemia syytämällä sinne Kela rahaa oman suomalaisen perusterveydenhuollon kehittämisen sijaan

On todettu ettei siitä ole ollut mitään hyötyä eikä ole vähentänyt perusterveydenhuollon potilasjonoja.

On siis ollut suunnittelematonta huonoa verovarojen käyttämistä ja tämän lopputuloksen me kaikki tiesimme ennalta.

Miksiköhän näin tehtiin ja tehdään?

Missä on MOT silloin kun pitäisi selvittää hallituksen kytköksiä, sukuomistuksia ja osakkaiden omistajia.
Sellaista ohjelmaa ei siis koskaan tule, koska toimittajat ja median esittäjä ei halua jäädä millekään hyllylle eihän sitä paskakasaa kukaan halua sorkkia, voi ruveta näet liikaa haisemaan ja pitkälle.
 
vierailija
Suomi on plutokratia jossa eliitti jakaa keskenään yhä suuremman osan verorahasta kaverikapitalistien kesken sosiaalitukina. Turkissa varakkain viidennes saa yli 40% sossutukemisesta, kun taas esim. Australiassa varakkain viidennes ei saa sosiaalitukemisesta juuri mitään. Suomi lähestyy Turkin mallia eliitin paapomisessa.
 
vierailija
Kyllä meillä rahaa riittää

Kyse on vaan siitä mihin sitä käytetään.

"Valtio tuki Baba Lybeckin tyttären musiikkiuraa valtavalla summalla.

Muusikko Lxandra, oikealta nimeltään Alexandra Lehti, on saanut Suomen valtiolta tukea maailmanvalloitustaan varten yli 200 000 euroa"
 
vierailija
Husin johtoon nousemassa yllätysnimi: Mehiläisen toimitusjohtajana tunnettu Matti Bergendahl. Henkilövalinnat|Sairaanhoitopiirin hallitus asettui äänestyksen jälkeen tukemaan Matti Bergendahlia. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (Hus) hallitus esittää uudeksi toimitusjohtajaksi Matti Bergendahlia.


Ei siis ole mitään uutta tietoa asia sekä että kaikki ylemmät virat ovat poliittisesti jaettuja.
Katsoin nopeasti HUS asioista päättäviä hallituksia ja tarkastus sitä ja tätä. Sieltä löytyy nätisti nimet ja puoluekanta jokaisen kohdalta.

Ajaako tämä ex Pörriäinen julkista terveydenhuoltoa/ HUS toimintaa alas ja sitä vartenko on palkattu kyseiseen paikkaan?

Ja tämä ei ole siis minun keksintöä ja pohditaan, olen tämän lukenut somesta jo aiemmin.
 
vierailija
Kyllä meillä rahaa riittää

Kyse on vaan siitä mihin sitä käytetään.

"Valtio tuki Baba Lybeckin tyttären musiikkiuraa valtavalla summalla.

Muusikko Lxandra, oikealta nimeltään Alexandra Lehti, on saanut Suomen valtiolta tukea maailmanvalloitustaan varten yli 200 000 euroa"

Eikö isompi haiseva ongelma ja tukirahoissa olekin tämän Alexandran isä kuin hänen äitinsä Baba?


Skär Entertainmentin toimitusjohtajana toimii Pekka Lehti. Hän on Lxandran isä, J. Karjalaisen ja Mustien lasien basisti takavuosilta ja pitkän linjan muusikkojärjestöaktiivi.

Hän istuu Music Finlandin hallituksessa ja toimii edunvalvontajärjestö Muusikkojen liiton hallituksen varapuheenjohtajana sekä sen suurimman jäsenyhdistyksen Freelancemuusikoiden puheenjohtajana.

Music Finlandin tuet jaetaan asiantuntijaryhmissä, jotka koostuvat yleensä musiikkibisneksen ja -järjestöjen edustajista. Ryhmät nimittää Music Finlandin hallitus.

Anna-Lisa Nylundin pandemian vaikutuksia vientialan artisteihin käsitelleessä pro gradussa Lehti kertoo, että hän vastaa tukien hakemisesta Lxandralle.

Hän on siis kirjoittanut tukihakemuksia samoille asiantuntijaryhmille, joita hän on itse ollut hallituksen jäsenenä nimittämässä.
 

Yhteistyössä