Orpopurran oikeistohallitus haluaa nyt yksityistää vesihuollon! Kepun Honkonen: ”Hallituksen suunnitelma joutaa silppuriin”

vierailija
Kun Sari Sairaanhoitaja ja Kari Kuorma-autoilija äänestävät Kokoomusta, jotakin on ymmärretty väärin. Kansa on tyhmää ja vedätettävissä.

Kun äänestää kokoomusta, tuntee hetken kuuluvansa parempaan luokkaan.
Loppu onkin sitten uutisten ääressä kiroilua.

Kun sammuva tähti ja tämän kodinhoitaja keksii politiikan jatko-ansiokseen, valinta osuu useimmiten kokoomukseen.
Siellä on rahaa ja raha tulee jaettavaksi veljeilyllä veljien kanssa.
 
vierailija
Persut mitä pettureita! Muka oma maa ja kansa ensin. Pelkkää silmänlumetta. Taitaa olla kokoomuslaisia myyriä koko persujen eduskuntaryhmä täynnä.
Kun valtion lypylehmät tapetaan, jää tulevaisuudessa saamatta lypsymaidon lisäksi myös piimät, kefiirit, rahkat, herat, viilit, jogurtit ja juustot. Jatkossa ulkomaiset kaverikapitalistien omistamat sijoitusyhtiöt rahastavat suomalaisia vedestä täältä ikuisuteen, kuten nyt sähkönsiirrosta Carunassa. Kun muutat rahastusta, ne haastavat sinut ulkomailla oikeuteen ja maksat entistäkin enemmän vielä korvauksina rahastuksen päälle. Näin Suomi kokoomuksen ja persujen toimesta myydään pala palalta. Köyhä velkainen maa, jolla ei ole omia kansallisia verotulolähteitään, on heikko ja sekä ylikansallisten toimijoiden mm. EU:n ja rahavaltaeliitin armoilla, sekä myös kansalaisten oikeusturva, hyvinvointi ja päätäntävalta heikentyy. Tämä on tietenkin oikeiston, erityisesti kokoomuksen tarkoituskin.
Carunan tapaus osoittaa, että investointisuojan takia kokonaan tai jopa osittainkin yksityistetyn luonnollisen monopolin hintoja on ilmeisen mahdotonta säädellä.
 
vierailija
Kannattavatko OIKEASTI hallituspuolueiden KOK, PS, RKP, KD äänestäjät tällaista?
Kokoomuksen äänestäjät kyllä. RKP:n äänestäjille ruotsin aseman on niin tärkeä, että se yksin riittää syyksi äänestää kielipuoluetta. KD on niin pieni jengi, että sen äänestäjät tietävät etteivät kuitenkaan pääse vaikuttamaan asioihin. Persujen äänestäjät näyttävät olevan tyytyväisiä kun saavat äänestää puoluetta, jota muut kutsuvat rasistiseksi. Loppupeleissä kyseessä taitaa olla jonkinlainen identiteettiprojekti eli tärkeintä on saada omia laukomaan omanlaisia kommentteja julkisuuteen. Vähän kuin olisi itse kertomassa totuuksia mediassa. Sillä ei ole niin väliä painaako edustaja jotain nappia tai minkä puolesta.
 
vierailija
Purran persut Orpon kokoomuksen beaglena eli syliräksynä petti meidät tässäkin. Muka "Suomi ensin", "Oma kansa ensin", kun selvästi persut haluaa luovuttaa kansallisomaisuutemme "kansallisaarteet" mm. luonnolliset monopolit ulkoimaisille glabaaleille kaverikapitalistisijoittajille rahantekokoneiksi ja kuppausautomaateiksi. Suomi lihoiksi paljastui myös persujen tahtotilaksi. Onko persujen eduskuntaryhmä ja johto miehitetty kokoomusmyyrillä, tätähän epäiltiin jo vuosi ennen 2023 eduskuntavaaleja, kun Purra ja Orpo suunnittelivat hallitusyhteistyötä, jonka syväkurkut paljastivat.
 
vierailija
Hallitus antamassa pikkusormen vesihuollon yksityistämiselle

Anonyymi-ap
2024-10-05 11:37:08

Ilmoita
"Eduskunta hyväksyi historiallisesti yksimielisesti Vesi on meidän -kansalaisaloitteen vuonna 2021. Aloitteella tahdottiin estää vesilaitosten yksityistäminen valtakunnallisesti. Sen allekirjoitti lähes 90 000 ihmistä.

Aloite lähti liikenteeseen Jyväskylästä, jossa kaupunki halusi myydä osan energiayhtiöstään, johon kuului myös kaupungin vesilaitos.

Nyt hallitus esittää aloitteen vesittämistä: aloitteen vaatimus vesilaitosten säilyttämisestä kokonaan kansallisessa hallussa on lakialoitteessa muuttunut pelkäksi "määräysvallaksi" vesiyhtiöissä.

Periaatteellinen määräysvalta eli yli 50 prosentin omistusosuus säilyisi, mutta samalla tulisivat yksityisen omistajan vaatimukset tuotosta sijoituksensa vastineeksi."
 
vierailija
Edellinen hallitus jatkoi harmaan talouden estämisen ohjelmaa. Nykyinen hallitus lopettaa. Edellinen hallitus piti Finnwatchin tuen. Nykyinen hallitus lopettaa tuen.

Mikä oli ongelma?
Lopettaa myös Kansalaispulssi -kyselyt, koska ne paljastivat hallituksen ja sen ajaman politiikan epäsuosion. Parempi laittaa tällainen data piiloon niin että oikeisto-omisteinen kaupallinen valtamedia voi tuutata hallitushypeä ja kannatusta ankeuttavalle leikkausoolitiikalle.
 
vierailija
Kaikista valtionyhtiöistä myydään 49% että saadaan jaettua varakkaille lisää alennuksia. OrpoPurran oikeistohallituksen omistajaohjausministeri nykyinen RKP:n puheenjohtaja aatelinen Anders Adlercreutz toteutti tämän muutoksen kokoomuksen, persujen ja kristillisdemokraattien siunauksella.

Näin saadaan myytyä Suomen tuottavia lypsylehmiä ja köyhdytettyä sekä velkaannutettua valtiota. Heikko valtio on oikeiston tahtotila, koska se tarkoittaa samalla rahaeliitin vallan kasvua.
 
vierailija
Caruna on haastanut Suomen valtion oikeuteen kun ei saa kupata sähkön siirrosta ylihintaa. Miten piittaamattomia ja lyhytnäköisiä koplarien talousnerot voivatkaan olla. Tai sitten vain röyhkeitä!

Yle: Energiavirasto pani sähkön siirtohinnat kuriin, ja Carunan omistajien tulot putosivat – haastavat Suomen oikeuteen
Jos kantelijat voittavat, Suomen valtio joutuu todennäköisesti maksamaan Carunan omistajille suuret vahingonkorvaukset. Omistajia ovat ulkomaiset sijoittajat ja eläkeyhtiö Elo.
 
vierailija
Muistakaa tämä kun seuraavan kerran olette äänestyskopissa. Älkää menkö vaalipuheiden halpaan, vaan miettikää, millaista maailmankuvaa puolue ehdokkaan takana ajaa. Muistakaa, miten puolue on asioita valtaan päästessään hoitanut.

On hienoa tavallaan, että seuraa sukunsa jalanjälkiä äänestyskäyttäytymisessä, mutta vielä hienompaa on, jos uskaltaa katkaista kierteen.
 

Yhteistyössä