OrpoPurra suojelee rosmoja: Orpon hallitus näyttää sivuuttavan hämärien touhujen torjuntaohjelman, josta edeltäjät ovat pitäneet huolta liki 30 vuotta

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
TÄMÄ LAKKAUTUS KERTOO SEN ETTÄ POLITIIKOT OVAT ITSE KONNIA ROSVOJA HE PYÖRITTÄVÄT LAILLISESTI POLIITTISTA RIKOLLIS JÄRJESTÖÄ LAKIA MUUTTAMALLA, TEKEMÄLLÄ, KEKSIMÄLLÄ LAKIA JA SIITÄ HYÖTYY VAIN KAPITALISTI RIKKAAT HYVÄ VELI VERKOSTO JA TOIMINTA TAKUU VARMAA.
 
vierailija
"Miksi talousrötöstelijöille annetaan etumatkaa?" – Kansanedustaja järkyttyi hallituksen hidastelusta harmaan talouden torjunnassa
"Kansanedustaja Tuomas Kettunen (kesk.) kertoo olevansa järkyttynyt Orpon hallituksen löperöstä suhtautumisesta harmaan talouden torjumiseen.

Kettunen viittaa tiedotteessaan Iltalehden uutiseen, jonka mukaan hallitus ei ole käynnistänyt uuden harmaan talouden torjuntaohjelman valmistelua. Neljäksi vuodeksi kerrallaan laadittava ohjelma on tehty vuodesta 1996 alkaen.

Kettunen sanoo, ettei hän hyväksy harmaan talouden katsomista sormien välistä siihen puuttumatta.

– Vippaskostien tekijät ja muut vilunkipelin harjoittajat syövät rehellisen ja tunnollisten yrittäjien ja heidän työntekijöidensä leipää.

– Jos harmaata taloutta ei jämerästi torjuta, se leviää ja nakertaa koko talouden elämänlangan syövän tavoin, Kettunen pamauttaa."


Koska tämä hallitus on antikristillinen, eikä sen politiikka perustu totuuteen ja lähimmäisenrakkauteen.
 
vierailija
Pelkkiä lillukanvarsia pienituloisten Kelatukien metsästykset.

Yritystuet ovat se mihin pitäisi kiinnittää huomio. Niistä on 90 % pelkkää tulonsiirtoa veronmaksajilta "yrittäjille".

Yritysriski on palautettava elinkeinonharjoittajille. Muuten ei synny tervettä kilpailua.
Nimenomaan mutta ei pataporvarinmusta korppi toisen kokoomustan korpin nokkaa noki.
 
vierailija
jos edelliset hallitukset on työstäneet asiaa jo 30 vuotta niin luulis sen olevan jo taputeltu
Kannattaa lukea tarkemmin, vaikka ei haluaisikaan uskoa. Ohjelma tehdään aina neljäksi vuodeksi kerrallaan. Ja näin on toimittu onnistuneesti jo 30 vuoden ajan. Viimeksi ohjelma oli jäädä toteutumatta Orpon sisäministerikaudella…

Eli kokoomus on aiemminkin yrittänyt tätä vältellä kaikista asiantuntijoiden suosituksista huolimatta. Nyt perussuomalaisten kanssa vitkutellaan taas asian kanssa.
 

Yhteistyössä