OrpoPurra ajaa suomen pääomamarkkinaunioniin. Tätä jokainen perussuomalainen vastustaa kovemmin mitä mitään muuta maailmassa

vierailija
Perussuomalaisten pahin painajainen toteutuu OrpoPurran hallituksen tekemänä. Hallitus ajaa EU:n pääomamarkkinaunionia ja persujen pahin painajainen toteutuu.

Tämän jos olisi tehnyt mikä muu puolue tahansa, niin persut olisivat varmaan enemmin polttaneet tämän maan ja todenneet, että hyvästi suomi. Ennemmin tuhotaan kaikki kuin mennään tähän. Ja nyt ne on omat politikot, jotka sen tekevät.

Perussuomalaiset - tekevät eniten sitä, mitä vastustavat. Suurella sydämellä
 
vierailija
Sopii linjaan.

Kun persut vastustaa mustia, homoseksuaaleja, maahanmuuttajia ja sossupummeja, niin suosituin persu tuo itselleen ulkomailta mustan maahanmuuttaja sossupummiksi kairaamaan itseään
 
vierailija
Suomi haluaa syventää pääomamarkkinoita
Suomi kannattaa pääomamarkkinaunionin syventämistä. Työssä pitää mahdollistaa terve kilpailu, lisätä riskien läpinäkyvyyttä, varmistaa kustannustehokkuus ja huolehtia sijoittajien tasapuolisesta kohtelusta.

Suomi haluaa keventää sääntelyä ja vähentää byrokratiaa. Samalla täytyy varmistaa, etteivät rahoitusjärjestelmän riskit kasva merkittävästi.

Suomi suhtautuu myönteisesti arvopaperistamisen sääntelyn uudelleentarkasteluun. Arvopaperistamisella tarkoitetaan rahoitusmekanismia, jolla esimerkiksi lainoja paketoidaan yhteen ja myydään sijoittajille joukkovelkakirjalainojen muodossa.

Maksukyvyttömyyslainsäädäntöä pitää yhdenmukaistaa rajat ylittävissä tilanteissa. Tämä on tärkeää erityisesti yrityksille, jotka hankkivat rahoitusta kansainvälisiltä pääomamarkkinoilta.

Suomi suhtautuu avoimesti ehdotuksiin pääomamarkkinoiden valvonnan keskittämisestä. Tärkeää olisi edistää yhteisen sääntökirjan yhdenmukaisia tulkintoja.



---


Purra puhuu yhtä ja tekee samalla aivan päinvastoin. Haluaa tiiviin EU:n yhteislainoineen ja päätäntävallan kokonaan EU-tasolle. Persut tekee 100% perussuomalaisten vastaista politiikkaa
 
vierailija
EU:n toimet pääomamarkkinoidensa syventämiseksi
EU haluaa saada aikaan jäsenmaiden väliset pääoman sisämarkkinat. Niillä voitaisiin kanavoida rahoitusta kasvun edistämiseen ja tarjota kansalaisille korkeatasoisen sijoittajansuojan sijoitusmahdollisuuksia.

---

OrpoPurra: Suomen kansallisesta itsemääräämisoikeudesta kiinnipitäminen, se ei meille käy.

Perussuomalaiset tekevät kaikkensa, jotta kansallinen päätäntävalta saadaan pois Suomesta
 
vierailija
EU elvytti megahankkeen, jota jopa perussuomalaiset kannattaa
Investoinnit|Suomalaisten pankkien johtajat varoittavat, että odotukset niin sanottua pääomamarkkinaunionia kohtaan voivat olla ylimitoitettuja.

---

Persut tekevät perussuomalaisten vastaista politiikkaa
 

Yhteistyössä