Orgasmit hukassa?

  • Viestiketjun aloittaja Tavis
  • Ensimmäinen viesti
Tavis
Tää nyt on ihan tyhmää, mutt kuinka monella naisella on oikeasti ongelmia sen kanssa? Tuntuu jotenkin erikoiselta. Ennen se oli niin helppoa, liiankin. Ja nyt kahden muksun jälkeen....siinä menee aikaa.
 
Elekee pilikata
Ei se aina oo niin heleppoo... vaikka kuinka hikisenä huhkit, vaan jos on mies, joka ei monta mintsaa kestä... ei siinä taho keritä mukkaan vaikka kuinka tuntuis hyvältä..
 
tsöm
onks aina pakko tulla yhdynnässä, vai mikä täs nyt siis on? suurin osa naisista ei saa millään pelkällä yhdynnällä.. yleensä se helpottuu raskauksien myötä, mut miksei se vois myös vaikeutua, kun muutoksia tulee varmasti emättimeen.. itse saan ainakin lähinnä kun mies nuolee ja sormettaa ja todellakin tekee sen niin hyvin, että tuun joka kerta ja pitkään.. monesti tulee sitten heti mun sisään ja orgasmi vaan jatkuu ja jatkuu koko yhdynnän ajan... siis että jospa kokeilisitte muita taktiikoita!? lelut, sormet, kieli, poreammeen suuttimet, hierova suihku, roolileikit, sitominen.... ??? eihän nyt kukaan aina ja ikuisesti samaan jyystöön syty.. vai?
 
Fleur de la Cour
Oliskohan henkinen klikki, äitinä on usein vaikea tuntea itseään seksikkääksi ja sit häviää orgasmit, koska orgasmi on itsestä kiinni, ei toisesta! Flirttiä, flirttiä ja vaivannäköä seksikkyyden eteen niin eiköhän ne orkut löydy. Itselläni kun kokemus on sen suuntaista, että synnytyksen jälkeen orgasmit parani kymmenkertaisiksi aikaisempiin verrattuna. Että fyysiseksi ongelmaksi en oikeen usko asiaa.
 

Yhteistyössä