OOTKO TIENANNUT JULKKISJUORULLA ?

  • Viestiketjun aloittaja Juoru-akka
  • Ensimmäinen viesti
Juoru-akka
Ootko koskaan kertonut julkkista koskevaa uutista juorulehdille ja saanut siitä rahaa !?

Minäpä kerroin mitä näin ja sain siitä 200 e.

Ihan kiva raha näin kesälomareissuja suunniteltaessa !

Joskus sain kans vinkistäni rahaa, mutta vain 50 e. Toi 200 e olikin jo kiva summa =)
 
JONSERED Karhunkantaja
\
Alkuperäinen kirjoittaja 14.05.2007 klo 17:31 Alumiinikuu kirjoitti:
Olisin voinut tienata monesti ja luulenpa että TODELLA hyvin, mutta en ikinä menisi juoruamaan kenenkään elämästä lehtiin :eek:
Sama juttu. Joku järki ja kohteliaisuus on oltava...
 
Meikäläinen on niin yksinkertainen ja kai kivikautinen, mutta jokin minussa ei näe tuossa julkkisten ja/tai taviksenkaan kuvaamisessa ilman kuvattavan lupaa lehtiin aika ...miten sitä nyt sanoisi nätisti... ei-mukavana =)
 
Juoru-akka
Kyllä minullakin menee siinä raja etten ketään julkkista mene salaa kuvaamaan. Ei tulisi mieleenikään.

Tämä minun antama uutinen oli siis ihan ilman kuvaa.

Ja enkä tosiaan ole mikään kyttääjä, että nauttisin siitä, että kerron julkkujen elämästä. Kiva tapaus vaan sattui kohdalle ja päätin siitä kertoa. Ei siitä sen enempää ja eikä edes iso juttu ollut, joten sikäli ihmettelen että niin hyvin maksettiin.

:flower:
 
No juur joku pari vko sitten olin juttusilla erään julkkiksen kanssa ja olisin voinut ottaa maukkaan kuvan ja juoruta, mutta ei kyllä käynyt edes mielessä.
Vaikka ovatkin julkisuuden hlö niin oikeus heilläkin on omaan rauhaan.
 
Bongasimme ystäväni kanssa julkkismiehen ajelemasta nurmikkoa ajettavalla ruohonleikkurilla ilman paitaa. :D Vitsillä heitimme, että äkkiä kameraa hakemaan, mutta ihan vitsiksi jäi.

Kaverini on kerran juorunnut lehteen bongattuaan huonosti käyttäytyvän julkkiksen kännissä..... palkkioksi oli tullut huimat 20?... :whistle:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 14.05.2007 klo 17:46 Balto kirjoitti:
No juur joku pari vko sitten olin juttusilla erään julkkiksen kanssa ja olisin voinut ottaa maukkaan kuvan ja juoruta, mutta ei kyllä käynyt edes mielessä.
Vaikka ovatkin julkisuuden hlö niin oikeus heilläkin on omaan rauhaan.
Juu, ei tule mieleen, eikä silloin ajattele, että tuo on julkkis :D Eikä kyllä muutenkaan tulisi tehtyä noin. Ja jos sen ihmisen kanssa haluaa tuttu olla myöhemminkin, niin luottamuksen pettämisellä ja typerällä käyttäytymisellä sen kyllä saisi pilattua. Sitä paitsi hävettäisi selostaa jossakin seiskan sivuilla tyyliin Susan Kuronen ja co :x
 
noi juoruilut on tosi tyhmiä.. varsinkin jos/kun ei voi olla 100% varma mitä oikeasti tapahtuu tms.. esim. ystäväni oli viettänyt iltaa erään tunnetun bändin jäsenien seurassa, ja menneet yhtä matkaa hotellille.. jossa kuitenkin ihan kiltisti vaan nukkumaan kävivät, niin johan oli joku juorunnut seiskalle että "xxx jatkoilla vaalean naisen kanssa jne" :kieh:
 
Juu pitäisköhän juoruta Lauri Tähkästä & Elonkerjuusta? Tai Tokion olympialaisissa keihäänheiton kultaa saaneesta Pauli Nevalasta? :LOL: :whistle:

Ei kun oikeasti, vaikka tietäisin kuinka mehevän jutun niin en todellakaan kertoisi mihinkään lehteen siitä. Ja saatanpa jotain tietääkin... ;) :xmas:
 

Yhteistyössä