Onnistuukohan hyydykekakku valmiista mousseaineksista?

  • Viestiketjun aloittaja uskaltaiskohan
  • Ensimmäinen viesti
uskaltaiskohan
Ajattelin tehdä vadelmahyydykekakun. Onko kukaan kokeillu tehdä sellasta valmiista esim. Blå bandin vadelmamoussesta, jos vaikka lisäis vielä liivatetta siihen? Mitenköhän onnistuis?
 
Olen käyttäny niitä kans joskus, mm. puolukkamoussea. Mutta en ihan pelkiltään oo niitä laittanu, vaan oon sekoittanu siihen vielä marjoja, maustettua rahkaa, kermavaahtoa tms. Itsestään ovat aika mauttomia, eli kaipaa siis minunmielestä seurakseen jotain.
 
mie
Alkuperäinen kirjoittaja NellaLinnea:
Hyvin onnistuu kuhan tekkee tarpeeksi aijoissa että ehtii hyytyä kunnolla....ei tarvi liivatetta lisäksi...
Pysyykö oikeesti kunnolla kasasassa ilman liivatetta, kakun välissä ymmärrän, mutta että hyydykekakkuna jossa sitä moussea on aika korkea kerros?

 

Yhteistyössä