Onnenarpa ja Janne Antin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Nyt hei mammat kyllä kannattaisi sitten jo lopettaa! Ettekö te ymmärrä, että tehän puhutte koko ajan itsestänne! Kun puhutte suomalaisista keski-ikäisistä hapannaamoista, joiden miehet iskee baareissa puolta nuorempia naisia. Tuohon kategoriaan te kuulutte itsekin, buahahhahhaa! Teidän hiukset on kynitty kananp*rseiksi, ikää on +40, ette koskaan meikkaa, ylipainoa on +30kg, vaatetus on löysä tunika, legginssit ja ballerinat. Ja hyvin moni teistä työskentelee hoitoalalla, tarkemmin sanottuna lähihoitajina. Ja teidän miehet ei ole saaneet piirakkaa viimeiseen kymmeneen vuoteen. Ainakaan teiltä. Ilmankos miehenne käyvät vieraissa.....
Miun paras ystävä on lähihoitaja. Lähetin hänen miehelleen kommenttisi ja vastaus tuli että paljon saa piirakkaa. Hedelmä ja marja. Että mihin tämä siun fakta liittyy?
 
vierailija
Olisi mielenkiintoista tietää miksi tuo yksi vihaa Jannea niin paljon. Jostain syystä kysyy sitä muilta mutta miksi ei osaa vastata siihen itse? Outoa kysyä hänen omaa motivaatiotaan muilta. Miten muut sen tietäisi?
 
vierailija
Piirakkaa voi ostaa ihan kaupasta.
Taitaa kyllä nykypäivänä miehet ostaa sen piirakkansa ihan netistä. Piirakan syöminen sitten tapahtuu jossain hotellihuoneessa tai piirakan tarjoajan luona. Varmempi se noin on, niin oma emäntä ei saa tietää että mies herkuttelee piirakalla. Kun kotona sitä piirakkaa ei koskaan saa, tarjolla on vain hapanta sitruunaa.
 

Yhteistyössä