Onnenarpa ja Janne Antin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tänään piti olla Jannen järkkäämä retki Porvoon kissamuseoon klo 14. Ei tainnut tulla tuostaKAAN tapahtumasta yhtään mitään 😂 Siellä se Janne makoili tapansa mukaan sängyssä vielä n.20min sitten. Aiemmin Janne jo huhuili että onko ihmiset unohtaneet varmistaa tulonsa. 14 ihmistä oli kiinnostunut tuosta tapahtumasta, mutta vain koirallinen (Niin, Janne ei osaa kirjoittaa kourallinen) oli ilmoittautunut mukaan. No aina parempi Jannen kannalta. Ei tarvitse lähteä liikenteeseen, saa maata sängyssä koko päivän.
 
vierailija
Eläintietäjä Janne kehottaa facessa että älkää käyttäkö muovisia astioita lemmikeiden juoma/ruokakuppeina. Mimmi-kissa oli saanut muovisesta astiasta jonkun "allergisen" reaktion. No muutama kommentoi sitten että ei ainakaan mitään Kiinan krääsäkaupoista tilattuja astioita, leluja, petejä lemmikeille. Ei voi tietää mitä myrkkyjä ne sisältää. Ja Janne on heti komppaamassa että juuri näin! 😂😂😂 Mies joka kerran Onnenarvassa (vai oliko facessa) mainosti kuinka oli tilaillut Kiinasta lemmikeilleen vaatetta ynnä muuta, kun ne ovat niiiiiiiin paljon halvempia kuin Suomessa 😂 Jannen mielestä suomalainen yrittäjä kiskoo törkeitä hintoja, joten on fiksumpaa tilata Kiinasta lapsityövoimalla teetettyjä myrkkytuotteita.
 
vierailija
Eläintietäjä Janne kehottaa facessa että älkää käyttäkö muovisia astioita lemmikeiden juoma/ruokakuppeina. Mimmi-kissa oli saanut muovisesta astiasta jonkun "allergisen" reaktion. No muutama kommentoi sitten että ei ainakaan mitään Kiinan krääsäkaupoista tilattuja astioita, leluja, petejä lemmikeille. Ei voi tietää mitä myrkkyjä ne sisältää. Ja Janne on heti komppaamassa että juuri näin! Mies joka kerran Onnenarvassa (vai oliko facessa) mainosti kuinka oli tilaillut Kiinasta lemmikeilleen vaatetta ynnä muuta, kun ne ovat niiiiiiiin paljon halvempia kuin Suomessa Jannen mielestä suomalainen yrittäjä kiskoo törkeitä hintoja, joten on fiksumpaa tilata Kiinasta lapsityövoimalla teetettyjä myrkkytuotteita.
Ei pahalla mutta olet kertonut tän Kiina jutun jo hyvin monta kertaa. Antaa ihmisten tilailla mistä haluavat. Suurin osa kamoista on tehty Kiinassa nykyään. Samat myrkyt niissä on jos ostaa niitä Suomessakin.
 
vierailija
Tänään piti olla Jannen järkkäämä retki Porvoon kissamuseoon klo 14. Ei tainnut tulla tuostaKAAN tapahtumasta yhtään mitään Siellä se Janne makoili tapansa mukaan sängyssä vielä n.20min sitten. Aiemmin Janne jo huhuili että onko ihmiset unohtaneet varmistaa tulonsa. 14 ihmistä oli kiinnostunut tuosta tapahtumasta, mutta vain koirallinen (Niin, Janne ei osaa kirjoittaa kourallinen) oli ilmoittautunut mukaan. No aina parempi Jannen kannalta. Ei tarvitse lähteä liikenteeseen, saa maata sängyssä koko päivän.
Mites se on Jannen vika jos ihmiset ei ole kiinnostuneita mennä sinne?
 

Yhteistyössä