Onkos teillä ollut vauvalla ensisänkyä? Millainen?

Alkuperäinen kirjoittaja leipuri:
Alkuperäinen kirjoittaja Heili Karjalasta:
Alkuperäinen kirjoittaja leipuri:
Alkuperäinen kirjoittaja Heili Karjalasta:
Alkuperäinen kirjoittaja leipuri:
http://www.babystyle.fi/IMG_3372.JPG http://www.babystyle.fi/IMG_3374.JPG
Tota mie katsoin kanssa, ois puolet halvempi versio.. Mutta joku kiehtoo tuossa toisessa. Tilasitko vai ostitko muuten paikan päältä?
ostin oulusta baby stylestä ja maksoi jotain 160? ja olen ollut tosi tyytyväinen. helppo liikuttaa ja minusta yllättävän jämerää tekoa.
Mie vaan, että ootkos nähnyt tuota mistä mie oon kiinnostunut? Saman kaupan tuotteita kun ovat.. Että millanen oli livenä? Mie en ihan heti Kuopioon pääse katsomaan, mut ois ajatus tässä kuun lopusta käydä sielläkin suunnalla (yli 300km matkaa..)
en oo nähnyt ku ne oli vasta silloin tilanneet ne ja ei tiennyt milloin tulee ku ostin tuon oman tammikuun alussa. mutta ihanan näköinen se kyllä on.

Pitää vaan sitten jännityksellä odottaa kun pääsee itse näkemään. Ei uskalla tilata suorilta käsiltä näkemättä tuota..
 
mie
Stokke Sleepi sänky löytyy, jota on esikoisella käytetty pinnasänkynä ja nyt on sänkynä hälle (sänky kasvaa lapsen mukana n. 8v ikään asti). Jos tulisi vauva, niin ostaisin tuohon Mini Kit-sarjan, jolloin saisin siitä pienen sängyn ihan vauvalle: http://www.stokke.com/functionality.asp?na=FI&la=FI&div=C&nr=01&p=Sleepi
 
kehto oli, aivan ihana, joka ostettiin jo puol vuotta ennenkuin alettiin yrittämään vauvaa

mutta

mä halusin nukkua vauva kainalossa. nyt 11kkna vasta nukkuu omassa pinniksessä eli kehto meni ns hukkaan... onhan se nätti, puinen ja koristekuvioitu =)
 
Me laitataan tää kolmonen varmaan alkuun siinä vaunujen kantokopassa pinnasänkyyn. Pinnis tuntuu aluksi niin isolta ja äitiyspakkauksen laatikko on niin kahiseva, että sitä kahinaa en enää kuuntele tällä kolmannella. Meillä oli lapset ilmeisesti kovia liikkumaan unissaan. Mitään ensisänkyä en hanki, kun sille on niin vähän käyttöä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Heili Karjalasta:


tuota harkitsen, haluaisin kuulla millaisia muilla on ollut. Ja etenkin jos joku on sattunut omistamaan samanlaisen kuin tuo! :flower: =)
Pinnasänky oli meillä esikoisella ja niin kakkosellakin,mutta tommosen näin just kaupassa vähänaikaa sitten kun käytiin ostamassa ..kakkoselle pinnistä...IHANA :heart:
 
Alkuperäinen kirjoittaja leipuri:
http://www.babystyle.fi/IMG_3372.JPG http://www.babystyle.fi/IMG_3374.JPG
tyttö nyt 6kk ja vielä nukkuu siinä päiväunet ja yöt meidän vieressä.
meillä myös tämmönen ja olen tykännyt tosi paljon. kaikki nukkuneet sinne 5-6kk asti.

 

Yhteistyössä