Onkos muita joilla PAS elokuussa?

  • Viestiketjun aloittaja Ronjuska
  • Ensimmäinen viesti
RPM
Minttulia kait sullakin sinne 7-8 vko:lle asti ne luget jatkuu, luulisin, kannattaa tosiaan varmistaa. Ja siis tärkein ONNEA!

Itse kävin vielä tänään verikokeessa, 14 jälkeen saan sieltä vastauksen ja jatko suunnitelman.

:heart:
 
Minttulia
Kiitokset onnitteluista!
Kyllä ne luget loppuu tosiaan jo torstaina ja kun siirto tehtiin 23.8 niin tähän tulee melko tasan kaksi viikkoa. Muistaakseni lääkäri sanoi jotain sellaista, että jos siirto tehdään lääkkeelliseen kiertoon niin luget olisi viikoille 7-9, mutta kun omaan niin 2 viikkoa. Soitin vielä ivf-hoitajalle ja hän sanoi että luget on tukihoitona omassa kierrossa, mutta että oma hormonituotanto pitäisi olla jo niin suuri, että raskaus jatkuu. Myönnän, että hermostuttaa...
 
Minttulia, onnea plussasta sinullekin!

Mullakin tosiaan luget kesti vain sen pari viikkoa siirrosta, lääkärin mukaan sekään ei olisi aivan ehdottoman välttämätöntä, kun luonnollisessa kierrossa tehtiin siirto. Mutta onhan se hyvä, että ihminen saa tehdä jotain konkreettista raskauden tukemiseksi, vaikka sitten puljata lugepalleroiden kanssa!
 
RPM
No joo kyllä se verikoekkin plussa näytti, arvot oli yli 500 siis aika korkeet, tietääkö muut mitä teillä on ollu?
28.9 on eka ultra, saas nähdä sitte onko siellä 1 vaiko 2 vauvelia.
Nyt voi sitte alkaa tollaki jännittään heti niinku tässä ei olis ollu tarpeeks!

:heart:
 
MMharmaana
Minttulia: Meillä ainakin klinikan määräyksestä Luget+laastarit on käytössä rv 10 asti!!!!! Että älä ihmeessä lopeta niitä lugeja vielä! Sehän korvaa se normaalin keltarauhasen, jota ei siis keinotekoisesti alkaneella raskaudella ole olemassa. Ja se keltarauhanen/Lugesteron pitää yllä alkion kiinnipysymistä ja kehitystä siiheksi, kunnes istukka on kehittynyt.
 
Kipinä
Olet Minttulia ihan oikeassa, että lääkkeellisessä kierrossa luget ovat pitkään mukana, luonnollisessa kierrossa kaksi viikkoa. Luonnollisessa kun elimistö on mukana raskaudessa, lääkkeellisessä ei alusta asti.
Lähdemme tästä pian ultraan katsomaan, löytyykä sieltä pienokaista... Jännittää ihan kamalasti. Raskausoireet katosivat viikko sitten, kun tulin flunssaan. Eilen alkoi flunssa helpottaa, ja tosi paha olo tuli heti. Joutuu oikein keskittymään, ettei ellota. Toivottavasti se on merkki siitä, että kaikki on hyvin! :$
 
peuhu
\
Alkuperäinen kirjoittaja 07.09.2006 klo 16:02 Kipinä-77 kirjoitti:
No niin, kaikki hyvin. Sikiön sydämen syke on nähty ja kuultu, ja nyt vihdoin uskomme, että meille tulee vauva! :heart:
(Olen siis Kipinä, nyt rekisteröityneenä)
paljon onnea kipinä :hug:
 
Ronjuska
Täältä noustaan pikku hiljaa masiksesta. Uus pas on lokakuussa, VASTA. Ärsyttää kun pitää olla muka kuukausi väliä, joissakin klinikoissa tehdään heti pas, siis lääkkeellinen heti perään. No kerkiääpähän vähän taas laihdutella tässä välillä, nyt alkoikin sitte karkki,pulla,keksi,jäätelö yms lakko...iik! Meillähän on pakkasessa vielä 12 alkiota. Eilen laskeskelin varsin että montako alkiota on tähän mennessä siirretty....16 alkiota ja niistä kahdesta plussaa ja nekin kemiallisia. No jospa noista 12:sta yks etes ois sitkeä sissi ja raskaus alkais!
 
Voi harmi Ronjuska, mutta tsemppiä tuleviin siirtoihin. Kyllä nyt luulisi että noilla lukemilla varmasti saatte yhden plussan ;) Koskaan ei tietenkään tiedä, mutta hyvä asenteesi varmaan ei o pahasta =)
Terveisiä kaikille plussanneille ja ei plussanneille tutuille!!!
Onnea Kipinälle vielä kerran, ja pitäiskö toivottaa jatkuvia pahoinvointeja :whistle: Samoin Vaniljalle terveisiä! :)
 
Onnea MMharmaana ja muut plussanneet!!

Positiivinen pino tämä elokuun pino ;) . Muistan kun toukokuun pinossa negoja sateli, toivottavasti plussaa riittää tuonne syyskuun pinoonkin...

MMharmaana: mitä oireita Sinulla oli jo näin alussa??
Uteleepi Anni (piinapäivä nro 5 vasta...)<br><br>
 
MMharmaana
Annille: Oireina siis iltaisin esiintyvä kuvotus, jatkuva väsymys ja nälkä...Samat oli oireet esikkoakin oottaessa :whistle: Ja oli taas se tuttu vaisto joka taustalla kalvoi...Niinhän ne viisaat sanoo et äidillä on ihmeellinen vaisto..
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 13.09.2006 klo 15:24 MMharmaana kirjoitti:
Plussa tuli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alkoi pari pv sitten niin tutut oireet mitä oli esikoistakin oottaessa et olin miltei varma tuloksesta...

Onnea MM!!! :flower: :flower:

Ihanaa, tervetuloa mukaan tuonne odottajien puolelle!
 
Onnea myösMM. Nyt onkin sit lista valmis ja aika kivan näköinen lista tuli.

Kaikki me taidetaan sit olla toukovauvojen odottajia! Itsellä oli tänään ekaa kertaa vähän etova olo... ihan kiva ,on sitä odottettukin :p (pelästyin jo kun ei mitään oireita mainannut tulla)

Jatketaan keskustelua odotuspuolella :wave:
 
ihan pakko kehua teidän upeaa ketjua! =)
meillä ivf-hoidolla saatu lapsi, ikää 1,3v. eka tuoresiirrolla tärppäsi.
alkioita olisi pakkasessa 2 satsia tulevaisuus mietityttää mutta tästä on ainakin saanut positiivisiä kokemuksia kuulla.
en vain tiedä olenko koskaan enää valmis?
 

Yhteistyössä