onkohan meidän 5kk joku adhd tapaus :D

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
koko pienen ikänsä ollu tosi rauhallinen ja kiltti vauva,no kiltti on edelleen mutta jestas nyt reilu viikon ollu tosi energinen ja "villi" esim.nyt iltapuuron syöttämisestä ei tuu mitään,kiikuttaa sitteriä minkä jaksaa,samalla murisee kuin karhu :D jostain keksiny tollasen murinan ja nauraa päälle..jalat vatkaa koko ajan ku yritän syöttää,ei tuu mitään ku en saa lusikkaa tähdättyä suuhun..isä yrittää olla tossa vieressä että huomio kiinnittyis siihen ja söis mutta kahta kauheemmin esittää vaan..nyt isä lähti keittiöstä pois ja mä istun tässä koneella vauva vieressä niin esitys loppui :D mutta auta armias jos rupean syöttämään ni show jatkuu..
onko muilla tälläsiä,kai ihan normaalia?? :D
 
Vauvasi taitaa nauttia elämästään! :)

ADHD-diagnoosin saa aikaisintaan lapselleen n.4-vuotiaana ja silloinkin vain todella painavin syin. Vauvat nyt vaan ovat tuollaisia, kasvun ja kehityksen myötä käytös saattaa välillä muuttua. :)
 
vieras
no en mä nyt tosissaan olllukkaan ton adhd jutun kanssa,meno vaan on aika villiä :D ei mutta hei,vielä yks kysymys..eilisestä asti ei oo oikeen maistunu,lämpöset ruuat tai maito,maito menee haaleana ja marjasoseet maistuu kyllä,nyt ei uponnu lempparipuurokaan mutta marjasose meni kyllä.tiiän että syitä voi olla monia mutta voiskohan johtua tästä ilmasta?alhaalla ien pullottaa keskeltä että hammaskin voi tehdä tuloaan??vähän jänskättää että käykö tässä vielä niin että vauva ei enää huolikkaan liha tms soseista kun syö vaan noita makeita nyt?
 
Yrittäkää antaa edes vähän noita kasvis-/lihasoseita päivittäin, jos olette ne jo aloittaneet. Pysyy tuntuma yllä. Vauvalla on luontainen mieltymys makeaan ja aivan varmasti se popsii mielellään marja-ja hedelmäsoseita, jos niitä annetaan. Kuuma ilma vie monelta aikuiseltakin ruokahalut, joten ihan normaaliahan tuo on vauvankin kohdalla. Riittävä juominen on kaikista tärkeintä, joten maitoa vaan kehiin! Ja vettäkin voi tarvittaessa antaa, mikäli tarpeelliksi sen katsoo.

Meidän 6kk kuopus on ollut myös pari päivää huonolla syönnillä. Vähän nappailee rintaa, ja vasta illalla syö kunnolla. Soseet on aloitettu ihan vasta, joten niitä ei mene muutenkaan kuin ihan minimimääriä. Hampaiden tulon aikaan ei ole tehnyt syömälakkoa, vaikkakin puri tissiä ja lusikkaa minkä ehtii.
 

Yhteistyössä