Onko tilinumeron antaminen turvallista ?

  • Viestiketjun aloittaja myynplegenulkomail
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kyllä tilinumeron uskaltaa antaa,ei kukaan saa sinun tilinumerollasi pankista yhtikäs mitään pankkivirkailija kysyy henkilöllisyys todistuksen.
Tilinumeroa ei ole turvallista antaa tänä päivänäkään! Kuka tahansa voi täyttää vanhan tilisiirron maksupalvelukuoreen ja laittaa "allekirjoituksesi" siihen. Pankin työntekijä ei tarkista alle 2000€ (ainakaan s-pankissa) tilisiirroissa allekirjoitusta joten rahat lähtee ja niitä et enää näe eikä pankilla ole vastuuta. Tottakai tämä maksun saaja jää kiinni jos poliisi jaksaa selvittää mutta rahat on jo mennyttä. Sinulle jää vain ilo huijatuksi tulemisesta.
 
vierailija
vaikka on vanha ketju niin sanonpahan vaan että yhä edelleen joka näihin sortuu VIELÄ EDELLEENKIN on kävelevä katastrofi. Jollei mene tähän miinaan menee seuraavaan. ajan kysymys mihin pyramidi- tai uskolahkoon laittaa koko omaisuutensa ja Nigerian prinssi vain yrittää ehtiä ensin. Meillä vaan on niin urpoa jengiä että tämä meno jatkuu koska näyttää lyövän leiville. Ilmeisesti sosiaalidemokratia ei edes edellytä omia aivoja ja niillä pärjäämistä.
 

Yhteistyössä