Onko teistä 4 lasta paljon?

  • Viestiketjun aloittaja sopivasti
  • Ensimmäinen viesti
Neljän äiti
Tiytyissä asioissa on paljon, joissain ei. Vaatiihan se enemmän kuin kaksi, mutta myös antaa kaksinverroin. Lisäksi sisaruksille suuri onni ja rikkaus! Emmekä todellakaan kuluta! Kirpparilla käydään ja lapset tottuneet vähään ja jakamaan. Emme edes liiku yhtä paljon kuin muutaman lapsen kanssa, koska se lähteminen on aina melko iso operaatio...Autolla siis.
 
Riippuu miten ajattelen. Itselläni oli viisi sisarusta ja tädilläni esim. 13 lasta. Eli näihin verrattuna ei ole. Mutta toisaalta nykyisessä asuinympäristössämme missä asunnot on kuitenkin kalliita ja perhekoko tietty mukautuu vähän tähän niin aika harvinaista tuo 4 lasta alkaa olemaan. Vakiona tällä tuntuu olevan se kaksi lasta, kolme tuntuu jo paljolta, varsinkin jos ovat yhteen suppuun tehty.

Itsellä haaveissa se 3-4 lasta mutta saa nähdä saavutetaanko sitä koskaan. Onneksi on kuitenkin ainakin nämä kaksi!
 
Ei todellakaan ole ;)

Jostain kumman syystä täälläkin lukee että 4 lasta alkaa olemaan harvinaisuus niin missä se näkyy ?
Ainakin meidän usealla tuttava perheellämme on 5-8 lasta. Mutta jokainen tyylillään ja elämällään niinkuin parhaaksi näkee.

Asutoa meidän ei tarvitse vaihtaa lapsien takia ja autoa meillä ei ole. Jos auton ostamme niin se on ihan perus henk,auto jolla tehdään kerran viikossa kunnon kauppa reissu.
Julkisilla pääsee ihan hyvin sinne minne pitää matkustella jos niikseen menee.
 
vieras
Ennen kuin itsellä oli 4, ajattelin että se on suurperhe.

Nyt kun ympärillekin katsoo, niin ehkä enemmän on 4-lapsisia kuin 1-lapsisia perheitä. Lapsipuolet vielä tasoittavat lukua ylöspäin, joten aika tavallinen perhekoko on mielestäni olla enemmän kuin 3 lasta =)
 

Yhteistyössä