Muuten hemmetin hyvin se paahtoleipä siellä säilyy, ja jälkiuuniviipaleet kans.Alkuperäinen kirjoittaja minä:Ei leipiä jääkaappiin.
Mä en vain usko tuota. Toki on varmaan sillä leivän laadulla merkitystä, mulla kun on tota säilöntäainekyllästettyä paahtoleipää useimmiten vaan.Alkuperäinen kirjoittaja minä:Säilytys ja säilyvyys - Fazer.fi
Leivän paikka kotona on huoneenlämmössä, puhtaassa leipälaatikossa omassa kääreessään tai pussissaan. Paperipussissa leivän pinta säilyy rapeana. Pakatussa leivässä sen oma muovipussi estää parhaiten leivän kuivumista.
Jääkaappi sen sijaan on kehno säilytyspaikka leivälle. Leivät vanhenevat jääkaapissa säilytettyinä huomattavasti nopeammin kuin omassa pakkauksessaan huoneenlämmössä säilytettyinä. On tutkittu, että vanheneminen saattaa jääkaapissa tapahtua jopa seitsemän kertaa nopeammin.
Etsin just sellaista Riviera Maisonin rottinkista leipälaatikkoa. Oletko jostain nettiputiikista ostanut mahdollisesti?Riviera Maisonin rottinkinen leipälaatikko sekä 2 peltistä "sisustusleipälaatikkoa."
Näkkäreille, hapankorpuille ja varrasleiville kaikille omat peltilaatikkonsa. Jopa leipätikuille löytyy oma laatikko
Tulee leivottua muutamia kertoja viikossa leipää, niitä on usein jäähtymässä isolla puulaudalla tai laakealla leipäkorilla.
Ihan sisustusliikkeestä. Tietääkseni nettiputiikit saavat Suomessa vain sähköpostin kautta tilata Riviera Maisonia.Etsin just sellaista Riviera Maisonin rottinkista leipälaatikkoa. Oletko jostain nettiputiikista ostanut mahdollisesti?