Onko teillä kodissa ns. turhaa huonetta?

  • Viestiketjun aloittaja Viblsp
  • Ensimmäinen viesti
Viblsp
Siis joka ei ole kenenkään makkari tai toimistohuone tms.? Ja joka odottaa tarkoitustaan?

Meillä keskimmäinen makkari on nyt vähän kuin vaatehuone ja odottaa, että kaksoset ovat tarpeeksi suuria sinne siirtymään.
 
Yks huone on tavallaan vähän turha, kun ei olla keksitty sille käyttötarkoitusta. Elokuvahuoneena se nyt on, mutta ollaan harkittu sen remontoimista kodinhoitohuoneeksi. Tosin jos sitä rupeis remontoimaan niin tarttis varmaan puhkasta yks seinä (keittiöstä varastoon) ja sit voi olla että menis turhan hankalaksi.
 
näin meillä
Oli semmoinen lasten askarteluhuone,josta nyt tehdään olohuone. Vanhasta olohuoneesta tulee aikuisten makkari. Vanhasta aikuisten makkarista tulee yhden lapsen makkari. Niin ja lasten askarteluhommat siirretään keittiöön.
 
Vieras
Meillä on... odottaa, että osaan keksiä sille tarkoituksen ja sen kautta sisustuksen. Yläkertaan haluaisin rakentaa oman huoneen, mutta vielä ei ole varaa. Huone olisi vaan minua varten:). En nukkuisi siellä vaan oleskelisin. Sisustaisin sen valkoiseksi ja painuisin muhkeaan nojatuoliin iltaauringon laskiessa lukemaan. Sillä välin lapset rääkkäisi kai miestä alakerrassa. Huokaus lottovoittoa odotellessa. Nyt siellä on vaan ilmastointi koneet:)
 
Vierashuone/kirjasto, mutta siellä on kyllä tämä tietokone joten ei yhtään turha vaan perin tarpeellinen. Lisäksi täällä on iiiiso läjä pyykkiä joka odottaa laskostamista ja vientiä kaappeihin. Tuossa ne mua tuijottaa ja odottaa.... :snotty:
 

Yhteistyössä