onko teillä kaksoset paljon sairastellu korvia?

meillä on,pojalla toukokuusta lähtien nyt kuudes kuuri menossa ja tytöllä neljäs.tänää käytii lääkärisä ku ovat ollee ny nuhassa ja yskässä jo toista viikkoa ni molemmilla korvatulehus TAAS!
kummaltaki puhkastii korvat :eek: ja lääkäri kirjotti lähetteen korvien putkitukseen,aika tulee normaalisti n. kuukauden kuluttua mut ny riippuu tuosta hoitajien työtaistelusta et kauan menee ja molemmille laitetaa sitte yhtäaikaa ne.
onko teiän tuplilla putkia korvissa?
 
ja paljon sairasteltiinkin ennkuin saatiin molemmille putket. Muistaakseni hipoi 8-10 korvatulehdusta (per muksu) ennenkuin saatiin putkille ajat. Ja sen jälkeen ei ole ollut yhen yhtä tulehdusta. Putket laitettiin viime keväänä ( muksut oli silloin päälle 2v) ja sairastelut muutenkin on vähentyneet sen tiimoilta.
 
Meillä on ollut hyvä tuuri noiden sairauksien suhteen. Tytöillä on ollut yhdet korvatulehdukset kummallakin. Taisivat olla silloin jotain 2v. Muutenkin ollaan selvitty vähällä. Vauvarokot on ollut molemmilla ja sitten tavan flunssaa/kuumetta. :)
 
aire
Kyllä ovat sairastaneet. Kummaltakin putkitettiin korvat viime marraskuussa. (korvatulehduksia oli peräkkäin vaikka kuinka). Toiselta putket lähti liikkeelle hetimiten ja sairasti 6 korvatulehdusta, kunnes sai uudet kultaputket kesällä. Sen jälkeen ei ole ollut korvatulehduksia, mutta keuhkoputkentulehduksia ja kaikkea muuta kyllä yllinkylli.
 

Yhteistyössä