onko tarjottavat ok juhliin?

vierass
Toi subi vissiin tarkoittaa täytettyä patonkia, 180 cm riittää noin 6 henkilölle, ettei sinne nyt kovin paljon väkeä ole tulossa. Vähän on köyhät tarjoilut, tekisin jonkin salaatin patongin kanssa ja kakun lisäksi jotain muuta makeaa.
 
Jos ei ole mitoitettu niin että jokainen vieras söisi sen 30cm (mikä on siis normaali aikuisen annos) sitä subia niin tekisin salaatteja lisäksi ja ehkä jotain muutakin vielä tarjolle (coctaillihapullia tms.). Makeaa tekisin myös enemmän ellei juhlat ole selkeät etkot (eli ei ole tarkoitus lähteä teiltä baariin ryyppäämään vaan osa saattaa lähteä teiltä kotiin suoraan tms.). Ne jotka eivät keskity ryyppäämiseen varmasti napostelisivat kahvin kanssa enemmänkin makeaa kuin vain liivatekakkua ja karkkia.
 
Alkuperäinen kirjoittaja PieniTytönTylleröinen;30571278:
siis tuoo 90cm subi riittää 10-12 henkee...180cm subi riitti muistaaakseni 20hengelle...se on siis jättisubi ei normileveys..kahvia ei tarjoilla:D kun ei sitä kukaan juo
Ai niin, nehän oli tosiaan niitä paljon paksumpia kun normaalit. Mutta silti kymmenen senttiä per ihminen on aika niheästi mitoitettu ainoaksi suolaiseksi tarjottavaksi kun alkoholia tarjoillaan (silloin se suolainen kun tuppaa maistumaan)... Mutta kun näköjään etkoista on kyse niin makeat tarjoilut riittää kun kaikki keskittyvät siihen ryyppäämiseen.
 
....
Nuo subit kuulostaa vähän... No erikoiselta tarjottavalta.
Mitä itte pari kertaa subissa on käynyt ja niitä kuivia ylihinnoiteltuja leivänkannikoita nakertanut, niin ei kyllä kävisi pienessä mielessäkään tilata niitä johonki juhliin! :D Maksavatkin varmaan jo niin paljon että sais jostain leipomosta tilattua oikeasti hyvää pikkusuolasta samaa hintaan?
 
Kaipaisin kyllä jotain lisää tarjoiluihin, jotain salaattia ja ehkä jotain suolaista piirakkaa tai vaikka pizzahyrriä.
 
vierass
Miks subeja? Tekisin enemmin itse paria laatua suolaista (esim. piirakkaa, pizzaa, kinkkusarvia..) ja lisäksi salaattia ja vaikka sitä patonkia jos leipää haluat tarjota. Makeaksi esim. juustokakku tai sitten jotain mokkapalatyyppisiä leivoksia (ne maistuu baari-iltanakin) ja konvehteja, karkkia ym.

Aika minimalistiset tarjoilut jos oikeasti on pelkkä subi pöydällä.
 
nohh
Tee lisäksi fetasalaatti ja kinkku-pastasalaatti/kana-pasta-salaatti/tonnikala-riisisalaatti/texmes-salaatti jauhelihalla tms. ruokaisa vaihtoehto niin on oikein mainiot tarjoilut.
 

Yhteistyössä