Onko tää ihan kuollut nykyään?

  • Viestiketjun aloittaja "mama"
  • Ensimmäinen viesti
"mama"
Tää foorumihan on ihan kuollut! Ei enää hauskoja keskusteluja ja rönsyileviä juttuja ja uusia aloituksia, vaan ihan booooring. Eihän täällä ole enää ketään. Missä kaikki vanhatkin on? Tää on ihan pilalla :(
 
"mie"
Muistan, kun Saunalahden foorumit oli joskus vuonna yks ja kaks tosi aktiivisia ja täynnä väkeä. Sitten ne muutettiin ja koko porukka kaikkosi. Nyt ei ole siellä juuri mitään foorumia jäljellä, jos on koko saunalahteakaan verkkosivustona. Tällekin voi käydä näin.
 
"mä"
Aika vahva kato taitaa tulla käymään (tai on jo käynykin). Samoin kävi vauvalaisille, kun niiden palsta uudistettiin. Käyttäjiä ei kuunnella vaan tehdään mitä tykätään ja lopputulos on, että tekijät notkuvat keskenään koristelemassa palstaa ja käyttäjät etsii itselleen uuden hiekkalaatikon.
 
...
[QUOTE="mie";21902908]Muistan, kun Saunalahden foorumit oli joskus vuonna yks ja kaks tosi aktiivisia ja täynnä väkeä. Sitten ne muutettiin ja koko porukka kaikkosi. Nyt ei ole siellä juuri mitään foorumia jäljellä, jos on koko saunalahteakaan verkkosivustona. Tällekin voi käydä näin.[/QUOTE]

Vai vuonna yks ja kaks.
Vielä vilkkaampaa se kait oli vuonna -99...saunalahti >>> jippii >>> saunalahti...oli se huopaamista ja muutosta.

Tulipa vain myös tuossa aiemmin jo mieleen sekin miten sieltä irtaantui eräs porukka omalle uudelle foorumille, josta muodostui vähitellen aika legendaarinen. Tosin sillläkin oli aikamoisia ja mullistuksia. Täytyykin taas tutustusa mikä on meno siellä nyt. Tiedä vaikka alkaisin viihtyä taas.
 
ddd
Mun mielestä vauvan sivuja on jotenkin ikävä lukea. Epämiellyttävää.
No nyt menivät muuttamaan tätä, kestää hetki ennen kuin totun.
On tää musta edelleen parempi ku vauva, mut tökkii ja jumittaa... semmosta en jaksa...
 
jenmo
Mulla tää jumitti ihan sen ekan päivän, siis alkuun ei löytyny koko sivustoa (laitoin palautetta ni n.neljä tuntii siit alko toimia), sit ei päässy kirjautumaan, mut nyt ei ongelmia ja huomattavasti NOPEAMPI kuin ennen! :rolleyes:

..Mut tosi on, kestää hetken ennenku tottuu ja paljon vähemmän tääl tuntuu olevan porukkaa : /
 
"Dislike Namiska"
[QUOTE="mie";21902908]Muistan, kun Saunalahden foorumit oli joskus..... Tällekin voi käydä näin.[/QUOTE]

Aika näyttää. Tavallaan mielenkiintoistakin, jos vain jaksaa/viitsii tätä tilannetta seurata. Mutta modernina sosiaalisena ilmiönä kiinnostava tapaus. Tilanteet muuttuvat. Elämä on. Muutenhan se ei sitä olisikaan.
 
Porukka katoaa, kun uudistukset tarkoittavat sekavaa palstaa. Kait tähän(kin) tottuu, mutta ihan turha koko uudistus ainakin oli!!

Antakaa vanha palsta takaisin, FB on jo keksitty (ei pyörääkään tarvitse uudelleen keksiä ) :attn:
 
66
En kyllä jaksa ottaa tästä uudesta palstasta selvää. Ehdin palstailla niin vähän etten viitsi alkaa opetella uutta systeemiä. Tuleepahan enemmän tehtyä kotihommia.

Vanhalla palstalla sentään aina vipinää, ei tarvinnut tähdätä mihinkään kellonaikaan. Pari kertaa olen tällä uudella käynyt, aina yhtä kuollutta.
 
jos palsta ei pyörikään enää juttujen: Mitä lasissa, pettikö vai ei, miltä tää tatska/ kampaus/lävistys/ minääää... nyt näytänkään ympärillä!!!
niin on kai tylsä joo
kamalista kamalinta täällä on ollu muutama OIKEA yhteiskunnallinen keskustelukin:D
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä