Onko synnytyksenne alkanut yöllä/päivällä?

  • Viestiketjun aloittaja Teetuska
  • Ensimmäinen viesti
Teetuska
Ihan mielenkiinnosta utelen että onko synnytyksenne käynnistyneet yöllä vai päivällä? Itselläni on sellainen kuva että yleisesti synnytykset käynnistyvät yöllä, niin kuin minullakin aikaisemmat! Olisi kiva kuulla etenkin päivällä spontaanisti käynnistyneiden synnytystarinoita.
 
Mulla molemmat synnytykset alkaneet säännöllisillä supistuksilla jopa samaan kellonaikaan (!) eli puoli kolmelta iltapäivällä. Eka synty seitsemältä illalla ja toka oli vielä nopeempi eli vähän yli neljä. Ei ole siis yöllä kukuttu synnytyksen takia.
 
Esikoinen,supistukset alkoivat hiljalleen klo 20 jälkeen,poika syntyi klo. 08.58.
Toinen,supistukset alkoivat aamupäivällä hiljalleen myös ja poika syntyi klo 22.33.
Kolmas,supistukset alkoivat yöllä noin 02 aikoihin,tyttö syntyi klo 10.21.
Neljäs,supistukset alkoivat klo 01,tyttö syntyi kahta tuntia myöhemmin klo 02.52.
Viides jää ens kesänä nähtäväksi =)
 
vedet meni 2-3:n aikaan yöllä, supistukset tuli tosi kipeiksi (säännöllisiä ja ihan tuntuvia oli pari tuntia vesien menosta) illalla kaheksan aikoihin, tyttö syntyi tästä seuraavana iltana puoli kuusi. Pitkä prosessi, mutta ihana kokemus, toivottavasti toukokuussa taas!
 
Mimosa
Yöllä (4 maissa) alkoi verenvuoto, jonka takia tietty piipaa autolla sairaalaan. Sain kuitenkin synnyttää alateitse ja lapsi oli maailmassa seuraavana päivänä kolmen maissa =) Meidän sairaalassa yhelle tutulle oli sanottu, kun synnytti yöllä, että ei saa epiduraalia, koska anestesia lääkäri ei pääse paikalle. Ja tokaisivat vielä, että "kannattais synnyttää päivällä". Voi huh, huh! Törkeetä... :eek:
 
Kummastakin lapsesta supistukset alkaneet yöllä. Esikoisesta (3v8kk) supistukset alkoivat kahden aikaan yöllä ja aika kovina heti. Poika syntyi sitten klo 13.00.

Tytöstä (ikää nyt 4 vrk) supistukset alkoivat noin puoli kolmen aikaan yöllä ja taas heti aikas kovina. Tyttö syntyi sitten aamulla klo 8.24.
 
esikoinen,yhden aikaan sain ensimmäisen käynnistys kapselin,viidelt alko supistukset ja vauva synty 01.12.keskimmäinen,yöllä 04.30 alko supparit,vauva synty 11.57 ja kuopus illast 23.00 alko supparit ja vauva maailmassa 06.02.olis olt nopeita synnytyksiä kaik mut kohdunkaula ain olt röpelöinen ja se on hidastant synnytyksiä,onneks!
 
Eka alkoi yöllä n. 4 aikaan ja poika syntyi n. 8 aikaan.
Toka alkoi jouluaattoaamuna klo 11 aikaan ja poika syntyi 26. päivä klo 22.27.
Kolmas alkoi keskiyöllä ja poika syntyi 3.40.
Neljäs alkoi keskiyön aikaan ja tyttö tupsahti maailmaan klo 2.10.
 
meillä tuntui ekat supistuket tuossa yhden aikoihi yöllä ja isäntä suihkuun, siitä sitten lähdettiin tunnin matkaa tekemään sairaalaan ja vähän vailla yhdeksän syntyi ihana tyttömme ystävänpäivä lahjaksi. :)
 

Yhteistyössä