Onko sinulla monta mattoa huushollissasi

  • Viestiketjun aloittaja "äiree"
  • Ensimmäinen viesti
"äiree"
lattioilla?

Itse ennen pidin matoista, mutta jotenkin en enää. Nyt olen karsinut matot minimiin, tyyliin olkkarissa 1 iso matto ja keittiössä 1 matto + eteisessä peruskäytävämatto ja kynnysmatto.

Nyt tosin on täältä olkkarista ollut jo jonkin aikaa pois matto, kun tenava sen kevättalvella sotki. Pesty on matto, mutta eipä ole vain tullut takaisin lattialle laitettua. Jotenkin minusta on helpompaa imuroida mitä vähemmän on mattoja lattioilla. Eipähän ole niin paljoa ulkona tuuleteltavaa.

Varsinkin kesällä en välitä matoista ollenkaan lattioilla. Kun tenava ravaa ulkoa sisälle ja takaisin, niin äkkiä matot ovat hiekkaiset + likaiset. Mieluummin imuroi useammin lattiat, kun jatkuvasti joutuisi mattoja ulkona pöllyyttämään.
 
15 :D

Meillä on kovin avarat huoneet, joten ihan akustisista syistäkin tahdon mattoja pitää.
Silloin kun olin vielä koirallinen, en pitänyt mattoja koska se karvojen kanssa suhraaminen oli niin kamalaa. Mutta kyllä minusta on niin paljon kodikkaampaa kun niitä on. Sitäpaitsi meillä on kamalan ruma lattia :/
 
"miemie"
Olkkarissa iso matto, makkarissa pieni matto, keittiössä matto ja vessanoven edessä sekä ulko-oven edessä tuollaset pienet kynnysmatot. 5 mattoa siis, ihan sopiva määrä.
 
"vieras"
Olohiuoneessa yksi jättimatto, makkarissa kolme, eteisessä 3+ovimatto, kylppärissä yksi, vessassa yksi. Lastenhuoneen kaksi mattoa on rullalla, pitäisi varmaan jossain vaiheessa saada paikoilleen.
 
5+2+lemmikit
Eteisesissä matot, käytävillä matot, lasten huoneissa matot, olkkarissa matto, kylppärissä matto, takkahuoneessa matti, kodinhoitohuoneessa matto...

eli mattoja ei ole: meidän makkarissa, ruokailutilassa (on samassa tilassa olkkarin kanssa), keittiössä, eikä pesuhuoneessa =)
 
"vieras"
Mahdollisimman vähän.
- Olohuoneessa: huone on todella suuri, joten tilaan nähden tämä matto on liian pieni vaikka on suurinta kokoluokkaa.
- Vierasvessassa: kylmä lattia, pakko olla.
- Elokuvahuoneessa: lapset seuraavat valkokangasta usein lattialla, niin on kodiikkaampaa pörrömaton päällä.
- Tuulikaapissa: kuramatto.

Makuuhuoneissa ei ole mattoja, ei myöskään keittiössä tai eteisessä.

Ei meillä ole verhojakaan... Verhokapat korkeintaan.
 
Ei montaa ole. Alussa oli, mutta ei enää. Eteisessä yksi. Olohuoneessa yksi isohko sohvan edessä. Keittiössä ei mitään. Se sitten siinä. Ai ei, onhan makkarissa molemmin puolin sänkyä pienet karvamatot.
 

Yhteistyössä