Onko sinulla/ miehelläsi puukko taskussa kaupungilla?

  • Viestiketjun aloittaja Kova linja.
  • Ensimmäinen viesti
Kova linja.
Onko jotakin millä voit tarpeen vaatiessa käyttää toisen vahingoittamiseen tai pelotteluun taskussa sinulla taikka jollakin perheenjäsenelläsi kun liikutte kylillä?

Onko asunnossanne ulko-oven läheisyydessä jotakin nopeasti käteen saatavaa esinettä jolla voitte vahingoittaa asuntoonne tunkeutuvaa henkilöä?
 
:DD
Miehellä on vaikka mitä taskuissa (mm.tollanen Leatherman ja saattaa olla joku puukkokin), mutta ihan työn puolesta. Kulkee kyllä ne vermeet mukana ihan kaupungilla keskellä kirkasta päivää! ;) Koskaan ei ole vielä tarvinnut niitä kenenkään vahingoittamiseen käyttää...
 
"fruit"
on tullu käytyä pikkupaikkakunnan kaupassa tuppiroska vyöllä metästysreissujen yhteydessä

maalla eivät kiinnitä asiaan minkäännäköstä huomiota jos on puukko ja hirviliivit
 
iu
Alkuperäinen kirjoittaja päätön;30269637:
kotelossa, ei laukussa.
No tuo ON nolo. Tommoinen pinkki vyölaukku sitävastoin olis varmaan taas tosi trendikäs. Tai jos ei nyt, niin ainakin kohta. (Tai ainakin erottuisit katukuvassa... Tosin et välttämättä edukses. :D )
 
Liekkiö
[QUOTE="fruit";30269643]on tullu käytyä pikkupaikkakunnan kaupassa tuppiroska vyöllä metästysreissujen yhteydessä

maalla eivät kiinnitä asiaan minkäännäköstä huomiota jos on puukko ja hirviliivit[/QUOTE]Maalla voit tietyillä paikkakunnilla mennä aseen kanssa jopa baariin ja se ei aiheuta sen kummempia toimenpiteitä.
 
Mielelläni jotain teräasetta kantaisin, mutta sellaisten, joista jotain hyötyä itsepuolustusmielessä olisi, mukana pitäminen ilman syytä on laitonta. Kotona on kyllä pesismailaa sun muuta sun muuta käden ulottuvilla.
 
Mulla on taskussa vähän samantapainen linkkuveitsi/pihtisysteemi(monitoimityökalu), mitä Päättömällä
Tosin, vain silloin kun minulla on työvaatteet päällä. Eikä se ole tuollaisessa kotelossakaan, vaan ihan taiteltuna taskun pohjalla.
 
Ei ole kyllä teräaseita taskussa, kyllä itsellä tulisi sitten huitaistua käsilaukulla mahdollisia hyökkääjiä :D Kotiovella on sateenvarjoteline varjoineen hollilla, mutta ei siihen ole täytettä kyllä itsepuolustustarkoituksessa tullut hankittua :D
 

Yhteistyössä