Onko olemassa mitään konstia olla polttamatta valkokastiketta pohjaan?

Eli kysymys tuli jo otsikossa. olen yrittänyt tehdä lasagna itse mutta tuon valkokastikeen kanssa menee hermot. Siis voiko maitoa kiehuttaa ilman että se palaa pohjaan. ohjeessa lukee, annetaan kiehua n. 5 min....Mulla se palaa pohjaan enneku koko maito edes on siinä pisteessä että se kiehuis. |O siis jo siinä lämpiämisvaiheessa. Kiva!!
 
Laita kaksi kattilaa päällekkäin:alimmaiseen vettä desi pari, päällimmäiseen maito ja kuumenna siinä tai laita levylle kolme neljä pientä kolikkoa ( 10 tai 20 senttisiä ) ; ei pala pohjaan. Ja hämmennä KOKO AJAN puulastalla tasaisesti joka paikasta.
 
Tee mikrossa. Itse teen lähes aina. Maidon kiehauttaa ja sit pikkumäärään kylmää maitoa sekoitan jauhot ja vispaan kuuman maidon joukkoon. Kiehauttelen, lisään juustoraastetta ja kasvisliemikuution. Ja hox! ei tartte sitä rasvaa. Ja on hyvää! :D
 

Yhteistyössä