Onko nyt liikkeellä jotain korkeaa kuumetautia? Ei muita oireita!

  • Viestiketjun aloittaja "huolestunut"
  • Ensimmäinen viesti
"huolestunut"
Miehellä tänään alimmillaan ollut 38,8 heti aamusta ja Panacodista huolimatta 39,3-39,6... Ei mitään muuta oiretta, paitsi outoa "vaimeaa" yskää (ei edes tupakoi) ja hiukan kuulemma pistää yskiessä. Huomenna menee kyllä lääkärille.
 
^^
Meillä esikoinen sairastui torstaina, aamulla oli ihan normaali. Päivällä oli nousi ykskaks korkea kuume. Ei tahtonut laskea kun hitusen ja vähäksi aikaa lääkkeiden avulla. Tänään on ensimmäinen päivä kun on terve :)
 
Me ollaan tytön kanssa oltu torstaista asti kuumeessa. Eilen tytöllä alkoi yskä, eikä muita oireita. Mulla ei vieläkään mitään muuta kun kuumetta. Meidän kuume ei kyllä ole noin korkeaksi noussut, mulla eilen 39, mutta tytöllä on sahannu siinä 37,5-38,5.
 
"jjj"
Voi...en edes tiedä enää mikä.
Kyllä, kuumetautia on liikkeellä pitkin vuotta, nyt ja aina.
Voi olla että mies on sairastunut flunssaan, voi olla että jokin sisäelin on tulehtunut ja oireilee kuumeella, voi olla että on sikalentsua, voi olla aivokalvon tulehdusta jnejne.
 
"mide"
Meillä oli korkeaa kuumetta joka oli lääkärin mukaan todennäköisesti adenovirus. Kuume sahasi, kävi korkealla, aikuisillakin yli 39. Osalla tuli ripulia muttei kaikilla. Joillain kurkkukipua.
 
hheh
[QUOTE="jjj";22919192]Voi...en edes tiedä enää mikä.
Kyllä, kuumetautia on liikkeellä pitkin vuotta, nyt ja aina.
Voi olla että mies on sairastunut flunssaan, voi olla että jokin sisäelin on tulehtunut ja oireilee kuumeella, voi olla että on sikalentsua, voi olla aivokalvon tulehdusta jnejne.[/QUOTE]

Näin, ja ei Panacodia saa popsia peruskuumeeseen :D
 
srt
[QUOTE="mide";22919283]Buranaa ja Panadolia vuorotellen maksimi määrä.[/QUOTE]

Näin. Tuota Panacodia en hirveesti popsis "muuten vaan", kun on kuitenkin kodeiinia sisältävä ja riippuvuusvaara...
 
Meillä myös
Meillä miehellä nousi perjantai aamuna kuume 38:n. Illalla oli jo 39.8, sitten siitä pikkuhiljaa lähti laskuun. Nyt ei tänään enää ole kuumetta ollut. Niin ja siis mitään muita oireita ei ole ollut. Meillä mies söi Ibuxinia, eli ihan perus "buranaa".
 
"huolestunut"
Näin. Tuota Panacodia en hirveesti popsis "muuten vaan", kun on kuitenkin kodeiinia sisältävä ja riippuvuusvaara...
ok, kiitos. Kaapista ei löydy kuin muksujen suppoja ja pronaxenia. Sitten on myös Para-Tabs 500mg, Panadol Forte 1g, Ketorin 100mg, Voltaren 75mg. Mikä noista olisi nyt paras, apteekkiin menen huomenna päivällä. Vai pitäisikö mennä jo nyt? Saako jotain noista ottaa Panacodin lisäksi, kun mies vähän aika sitten sitä jo otti?
 
"kipinä"
Mulla alkoi perjantaina yskittää. Kutitti henkitorvea tms. ja luulin et siellä oli roska. Yskimisestä tuli kurkku ja keuhkot kipeeksi. Ekaksi luulin että johtui roskasta, mut ilmeisesti se "roska" oli vaan taudin oire. Eilen iski kuumehorkka. Tänään mulla on ollut kuumetta 38.1-38.6. ja vajaa 2-vuotiaalla 38.6. Ei juurikaan muita oireita kuin kuume ja yskä.
 
"huolestunut"
[QUOTE="vieras";22919340]Keuhkokuume tai keuhkoputkentulehdus, jos rintaa pistää. Lääkäriin.[/QUOTE]

huomenna menee, tänään ei suostunut päivystykseen lähteä.
 
"piu"
Uskoisin, että ketorinia voi ottaa parasetamolin seurana, kun näemmä lasketaan samaan sarjaan buranan kanssa. Varmistaa voit halutessasi vaikka soittamalla tänne:

Yliopiston Apteekin valtakunnallinen asiakaspalvelunro, avoinna 24h puh. 0300 20200

Ja jos kovasti huolettaa, niin soita terveysneuvontaan, myöskin 24 :)

http://www.0910023.fi/
 
"huolestunut"
[QUOTE="piu";22919586]Uskoisin, että ketorinia voi ottaa parasetamolin seurana, kun näemmä lasketaan samaan sarjaan buranan kanssa. Varmistaa voit halutessasi vaikka soittamalla tänne:

Yliopiston Apteekin valtakunnallinen asiakaspalvelunro, avoinna 24h puh. 0300 20200

Ja jos kovasti huolettaa, niin soita terveysneuvontaan, myöskin 24 :)

10023 - (09) 10023 terveysneuvonta – vastaa aina[/QUOTE]

Kiitos paljon, mä aina huolehdin =) Isoista ja pienist' =)
 
"nyt"
on todella ärhäkkää keuhkokuumetta liikenteessä. Tiedän teholla olleita perusterveitä ihmisiä. Jos rintaan pistää ja aikuisen kuume pysyttelee korkeella, niin lääkäriin. Ja kunnolla sitä kuumelääketää, vuorotellen burana ja Panadol ja maksimiannokset. Ketorinia voi ottaa Panacodin kanssa!
 
koko perhe
Kuulostaa kovasti influenssalta, meillä kävi läpi koko perheen. Hengenahdistukseen täytyy reagoida ajoissa, ennen kuin ollaan "tehokunnossa". Kuumelääkkeeksi voit antaa esim. Panadol Forte 1g, aikaisintaa 6h Panacodin jälkeen ja lisäksi Ketorin tai Voltaren (voi antaa myös Panacodin lisäksi). Panacodia ei siis kuumelääkkeeksi, kuumetta alentava lääkeaine Panacodissa on sama kuin Panadolissa.
 
öäh
[QUOTE="vieras";22919340]Keuhkokuume tai keuhkoputkentulehdus, jos rintaa pistää. Lääkäriin.[/QUOTE]

Noniin, true-hoitaja taas paikalla.
Lääkärissä toki voisi olla hyvä käydä, mutta rintaan pistäminen nyt mitään keuhkokuumetta tai keuhkoputkentulehdusta automaattisesti tarkoita.
Ja älä helvetissä syötä sille miehelle Panacodia kuumeeseen,tsiisus!
Panadolia ja Buranaa naamaan.
 

Yhteistyössä