onko noissa one step 10 herkkyys testeissä viivanpaikkaa?

jokin haalean haalea viiva näkyy tuossa testissä kun luonnonvalossa katsoo. mietin jotta onko se nyt + vaiko vain viivanpaikka! tuli tilaamani testit tänään postissa ja pakkohan se oli heti koklata noita malttamaton kun olen :LOL:
 
Onko väriä? Ja testiajan sisään? Ja mikä kp menossa ja kierron pituus?

Herkkiin kyllä aika moniin käsittääkseni testiajan ulkopuolella voi tulla vaikka mitä härdelliä. Omaa kokemusta ei ole, mutta näin ystävien kokemuksella.

Tee seuraava aamupissasta :flower:
 
23/31 menossa nyt . testiajan jälkeen tuo viiva noin selkeästi tuli. aluksi oli ja sitten siitä tuli selkeämmäksi. näkyy nyt jo ilman kääntelyjä ja vääntelyjä kun aluksi piti testiä vähän käänellä että näkyy. luulinjo tuijottaneeni testiä niin kauan että siksi se näkyy siinä mutta ei kyllä siinä jotain näkyy todella. väristä en osaa sanoa.
 
Melko hurjan aikaisin kyllä näkyis..just jostain luin, että dpo 10 tai 11 olis semmoset että erittyis (taisi olla kyllä Clearbluen sivut). Toisaalta oon kyllä jostain bongannut, että dpo8 olis testissä näkynyt jollakin. Noihan aikaset testit kertovat näyttävänsä aikaisintaan 4 päivää ennen oletettuja menkkoja. Mutta toi ois paljon aiemmin.

Testiajan jälkeen kuitenkin tulkitsisin negaksi, kun on testiajan jälkeen eli ns. roskishaamu. Mutta voihan se oikeaksi muuttua =) Ja siinä pitäis väriä näkyä, riippuu sitten minkä värinen se testin värit on.

Oottaisin sinuna muutaman päivän ja tekisin aamupissasta, varsinkin ennen menkkoja kannattaa näin tehdä. Mulla itellä on 22/28-29 (viikko oviksesta), enkä kyllä usko että vielä testissä näkyis jos jotain näyttävää ois. Toivotaan, että tärppäsi :heart:

P.S. Tuolla vauva.infon puolella on ainakin sellainen milloin plussasit-ketjut, tai joku tämän tyylinen..googlella taisi löytyä. Siellä voi vähän vertailla päivä jne =)
 
Täällä kans kokemusta kuivuessa ilmestyvästä haamuviivasta kyseisillä testeillä. Ja negaa valitettavasti olivat.. Toivottavasti kuitenkin sun haamuviivas olis oikea ja vahvistuisi kunnon viivaksi :heart:
 
Älä testaile ennen kun menkat myöhässä,sit se on vaan tota ollakovaikoeiköolla-päättelyä.Harvemmin noilla päivillä edes näyttäis,rahanhaaskausta.ODOTA.Tiedän että on vaikeeta mutta turhaa se on jos ei oo edes mahiksia että näyttäis plussa kun kp vasta noin vähän.Ite kuumeilen kans mutta ei oo energiaa testata ennenkun on tarvis.
 

Yhteistyössä