Onko muita 1-vee????

Kyselen nyt uteliaisuuttani, että onko täällä muita vanhempia joiden 1-veet ei nouse itse seisomaan, harvoin nousee itse istumaan, kävelystä puhumattakaan???? Meiltä löytyy tämmöinen tapaus.
Tyttö oppi kääntymään 5,5kk ja istumaan ilman tukea/apua 7kk. Alkoi liikkumaan n.10kk ikäisenä siten, että liikkuu istuvaltaan vetäen jaloilla vuorovetoja, muutamia sanoja tulee, osaa koota torneja yms, ymmärtää puhetta ja jaksaa näperrellä leluillaan. Mutta minkäänlaista pyrkimystä ylöspäin ei ole, seisoo kyllä kun nostaa pystyyn ja tykkää katsella sohvan reunalta maailmaa ja ottaa askelia kun kävellyttää. Meillä ei missään vaiheessa olla ryömitty taikka kontattu. Että näin meillä mitenkäs muilla????Tuntuu ettei toista samanlaista lasta ole.....
 
Meil lapsi nousi seisomaan n.8kk ikäisenä ja saman tien lähti tuen kans kävelemään. Sen jälkeen konttasi vasta... Siskoni ei kontannut vaan meni eteenpäin myös istuvilteen veti jaloilla itseään eteenpäin ;)
 
hiija
Meidän esikoinen,tytär oli 1v 3kk ennenkuin rohkeni kävelemään täysin ilman tukea.Ennen 1 vuoden ikää osasi kylläkin jo hyvin seistä ja touhusi paljon ilman tukea jopa otti askeleita mutta oli hyvin varovainen.sitten kun se päivä tuli että kävelemään lähdetään niin sen jälkeen ei kontattu eikä ryömitty vaan sujuvasti käveltiin. Poikamme täyttää 25 päivä tätä kuuta 1v.Ryömii todella lujaa ja konttaa,nousee puuta vasten seisomaan ja kävelee sitä vasten.Tänä päivänä ensimmäisen kerran teki tasapaino kokeen seisomisesta ilman tukea.jään odottelemaan ehtiikö harjoitus tehdä tulosta ennen syntymä päiviä ja nähdäänkö ensi askeleet juhla päivänä.
 

Yhteistyössä