Onko moni saanut oireita MPR-rokotteesta?

  • Viestiketjun aloittaja eräs äippä
  • Ensimmäinen viesti
eräs äippä
Meillä oli eilen 1,5v neuvola ja tyttö sai MPR-rokotteen. Neuvolan-täti varoitteli kovasti että viikon päästä voi tulla pahojakin oireita rokotteesta. Onko moni saanut oireita ja minkälaisia?
 
MaMa13.
Tasan viikon päästä rokotteesta 39 asteen kuume, joka kesti pari päivää. Panadolilla selvittiin hienosti. Kuulemma tästä 1,5 vuotiaana annettavasta tulee herkemmin kuume kuin siitä aiemmasta kerrasta, meillekään ei siitä tullut aikoinaan mitään.
 
heinis07
Mua valistettiin, ku esikoinen sai MPR:n että oireet tulee seittemän päivän sisällä jos tulee. Jos rokotuksesta on esim. 10 päivää, ei enää kuumeilut ja muut mee sen piikkiin, vaan sitte on sattumalta saanu jonkun flunssan. Meillä ei oo esikoiselle tullu mistään rokotteesta mitään oireita. Nyt vasta kakkonen saa ekan rokotteen (mpr).
 
Santtu....
Meillä ei kummalaan lapsell aole tullut mitään.
Ja meillä neuvolassa annetussa MPR ohjeessa snotaan: "Tavallisin oire on kuume joka nousee vasta runsaan viikon kuluttua rokotuksesta." Ja kuopus on rokotetutkimuksessa jossa sanottiin että tavallinen MPR voi nostaa kuumeen 7-14 päivän sisällä.
 
Wilma74
Meillä nousi esikoiselle seitsemän-kahdeksan päivän päästä korkea kuume (yli 39), jota Panadol vähän laski, vaikka ei kokonaan. Kuumeilua jatkui kolmatta päivä'ä.
 
fsldfj
Meilläkin tuli tuo kuume sekä pieni pilkkuinen hento tuhkarokko, kova rohiseva yskä ja päälle korvatulehdus. Ennen rokotetta meillä oli sairastettu vain yksi pieni nuha ja nyt menossa jo toinen korvatulehdus.

Ktl:n sivuilla on nähtävissä lista rokotusreaktioista ja olipahan tuolla korvatulehduskierrekin todettu.
 
Kysyy
Mites voi vaikuttaa jos on vesirokkoriski samaan aikaan kun on juuri saanut rokotuksen?

Eli meidän tyttö sai rokotuksen tiistaina, ja juuri samana päivänä oli päiväkodissa yhdellä ryhmäläisellä huomattu vesirokko. Eli nyt sitten jännitetään pari viikkoa, tuleeko oireita rokotuksesta ja/tai tuleeko vesirokko. Onkohan siinä jotain erityisriskiä, jos just nyt saa vesirokon, voiko saada samalla helpommin esim. tuhkarokko-oireita tms. Tietääkö joku?
 
VP.
Enpä osaa sanoa tuohon MPR-vesirokko asiaan mitään. Meillä annettiin viime viikolla MPR+vesirokkorokote ja tasan viikon päästä nousi pieni lämpö, joka kesti vain saman päivän iltaan. Heti seuraavana päivänä tytön uskalsi viedä hoitoon, koska oli taas hyväntuulinen itsensä.
 
Oireita kuitenkin vähemmistöllä
Toivottavasti rokotteiden ottoa empivät muistavat, että tähän ketjuun vastaavat lähes pelkästään ne, joilla on tullut oireita. Meillä ei kukaan kolmesta saanut mitään oireita.
 
tuplasti
Esikoinen sai viikon jälkeen kuumetta, n 38astetta, rokotteen otosta ja nousi näppyjä täyteen. Meni n 3 päivässä ohitse. Näpyt kutisivat, sibicortia käytettiin kutinaa ehkäisemään.

Kuopus sai rokotteen nyt ma ja jo eilen ( ti) illalla nousi kuume reilu 38.. Sain panadolilla vähän laskemaan.. Aamulla 37.8, mutta sitten taas aamupäivällä alle 37.. Nyt iltapäivällä taas 39 astetta... Panadolilla laskee alle 38....
Kiukkuinen, nuhainen ja kuumeinen..
Näppylöitä tässä odotellessa...
 
MPR
Vähän vanha viestiketju jo, mutta MPR:n taudit itää 5 vrk ja rokotusreaktio (oireet) tulevat vasta 7-12 vrk kuluttua. Jos kova kuume samana päivänä se ei ole MPR:stä. Sitten taas välitön rokotusreaktio on välitön. Allerginen reaktio rokotteen sisältämälle aineelle, kananmunalle tms. Veikkaan siis että tuo 38-39 kuumeilu samana päivänä on huonoa säkää ja muu tauti iskenyt.

Täällä 7 vrk rokotuksesta ja 38,5 kuume. Pientä näppyä myös. Toivotaan että menee ohi nopeasti!
 
Raivotar
Alkuperäinen kirjoittaja eräs äippä;8532066:
Meillä oli eilen 1,5v neuvola ja tyttö sai MPR-rokotteen. Neuvolan-täti varoitteli kovasti että viikon päästä voi tulla pahojakin oireita rokotteesta. Onko moni saanut oireita ja minkälaisia?

ei mitään oireita miedän tytöllä.
ei tullut tosin pneumokokkikonjugaatista, sikainfluenssarokotteesta eikä kausi-influenssarokotteistakaan. ei edes pattia rokotuskohtaan.

silloin kun annettiin vitosrokote ja pneumokokki yhdellä laakilla tuli kaksi kuumepiikkiä vuorokauden sisään mutta se onkin erittäin yleinen jos nuo kaksi pistetään yhtä aikaa.
 
vieras
ei mitään oireita miedän tytöllä.
ei tullut tosin pneumokokkikonjugaatista, sikainfluenssarokotteesta eikä kausi-influenssarokotteistakaan. ei edes pattia rokotuskohtaan.

silloin kun annettiin vitosrokote ja pneumokokki yhdellä laakilla tuli kaksi kuumepiikkiä vuorokauden sisään mutta se onkin erittäin yleinen jos nuo kaksi pistetään yhtä aikaa.

Meillä sai poika vitosrokotteen ja pneumokokki-tutkimusrokotteen yhtäaikaa ja nousi 5 päivän korkea kuume. Aluksi kukaan ei suostunut uskomaan että rokotteet aiheutti, mutta niin se vain taisi olla. Tästä on nyt jo reilusti yli vuosi aikaa. Kyllä ne tais loppujen lopuksi uskoa minua neuvolassa ja rokotetutkimuksessa että yhtä aikaa annettuna nämä rokotteet nostaa kuumeen ja sen jälkeen pojalle ei ole annettu rokotteita yhtä aikaa, vaan pidetty kunnolla väliä.
 
Viimeksi muokattu:
ellipelli
Olemme lähdössä matkalle kun vauva on 1v, luin THL:n sivuilta että matkakohteeseen suositellaan kaikille MPR:ää (tosin sitä suositellaan lähes joka maahan..). Uskaltaakohan noin rajun rokotteen antaa vauvalle tavallista aiemmin? Kysyin jo neuvolasta että olisi ok. Onko joku antanut lapselleen ennen 1,5v:n ikää?
 
miikku79
MPR on ainut rokote, josta meillä on kummallekin lapselle tullut varsinaisia oireita. N. 4 päivän päästä kuumetta, ripulia ja ruokahaluttomuutta. Muutamassa päivässä on tasaantunut..
 
T:n äiti
Meidän poika sai toissapäivänä MPR-rokotteen ja eilen (siis rokotusta seuraavana päivänä) iltapäivällä nousi kuume, joka on pysytellyt 38,5-38,9 asteessa. Aiemmin ollut parin flunssan kanssa vain lievää lämpöilyä. Vatsa on myös ollut löysällä tässä. Ruoka ja vesi on kuitenkin maistunut hyvin ja päivisin jaksaa touhuta. Iltaa kohti on tullut väsähdys. Rokote saatiin 1v 3 kk iässä ylimääräisessä neuvolassa (sen 1,5 v sijaan). Tosiaanko oireet ei voi johtua rokotteesta, kun näin pian tulivat, eli seuraavana päivänä?
 
vieras
Esipuhe


Syyskuun 18. 2010 aloitin tutkimuksen keskuudessa autististen lasten vanhemmat
"Olen laatimalla luettelo lasta, jotka olivat kärsineet mitään rokotetta. Ole hyvä, jos voisitte sanoa noin 4-6 lauseita mitä se rokote oli, miten ne reagoivat, miten ne ovat nyt, ja kaupungin rokote on annettu. "
Seuraavassa valikoima on vastaus. Tähän mennessä on yli 1000 kommenttia täällä. On lisäkommentteja muualla on tämän sivun alaosassa (liittyy, ja liittyvät autismi), raportit Vaccine vahingoista raportteja tietokannasta (mixed) ja jotkut kertomuksia HPV, Gardasil-rokote, yhteensä yli 1900
Tämä on luettelo lasten, lyhyesti kuvattu vanhempien omat sanat, lyhyitä, jotkut laajennettu vielä, edelleen tiivistää.
Kukin raportti / selvitys on vaikuttanut Internetin kautta. Emoyhtiön tilinpäätös on maailmanlaajuisesti suurin osa lapsista lueteltu myöhemmin diagnosoitu kuuluvan autismikirjon häiriö. Rokotukset ovat tärkein, totesi olevan vaikuttava tekijä. MMR on useimmin mainittu , vaikka Flunssa, HepB, DTP, ja toiset saavat mainita kuin ovat, joitakin kuolemantapauksia (RIP), ja erilaisia elinikäistä sairauksia. käännetty vähän muokkausta Joan Campbell. Erityiset kiitokset David Thrower, että sain idean. * 9.6.2011 (Päivitetty 18/10/2011)
Odotamme tätä luetteloa jatkaa ja kasvaa. I f haluat lisätä äänesi tähän luetteloon ota eteenpäin admin@followingvaccinations.com ** (Ehkä mainita, jos olet ilmoittanut rokotukset sivuvaikutus ja mikä vastaus oli) *
*
 

Yhteistyössä