onko meillä "jättivauva"...

  • Viestiketjun aloittaja vierasko
  • Ensimmäinen viesti
Meillä tyttö oli 4kk iässä 8620g ja 68cm. Nyt 6v. sopusuhtainen neiti. Vauvana terkkari laukoi ikimuistettavia kommentteja kuten "mitä sinä syötät tälle", muista pitää 4 tunnin syöttöväli jne." Tyttö sai tuolloin pelkkää rintaa.
 
No mun pikkumies on nyt nelikuinen ja mitat on 8925g ja 67,5cm. Ja mun mielestä ihana, suloinen poika, eikä mitenkään jätti =) .

Pyöreäposkiset vauvat on ihania (pelkällä rintamaidolla meilläkin yhä mennään).
 
Olipas pakko katsoa minkä kokoinen meidän eka poikavauveli oli 4kk ikäisenä kun oli kaikkien mielestä niiin iso...9kg270g ja 69cm pitkä ja sitä samaa rataa on kasvu jatkunut nyt 6v:nä 28.6kg ja 130.5cm. :D ei ainakaan jää jalkoihin ku menee ens vuonna kouluun ku tällä kasvulla (mikä siis menee ihan sopivasti omalla käyrällään)on jo liki 140 ens vuonna. Neuvolasta sanottiin pari ekaa vuotta että kyllä se kasvu siitä tasaantuu :) muut lapset syntyessään kans "isoja" mut ei kuitenkaan kasvu jatkunut samassa määrin vaan niinku "normaalisti"
Ja kun vauvapyöreys hävisi niin on ollu pojalla pelkkää lihasta ja sais oikeestaan vyötäröllä olla vähän lisää että pysyis housut päällä. Ja kaikki vauvat on ihania pikkupalleroita sanokootmuut mitä tahansa.vaikka hänestä kärsein kyllä kaikkein pahimmat niska ja hartia säryt.
 

Yhteistyössä