Onko liikaa kofeiinia odottavalle?

  • Viestiketjun aloittaja :)
  • Ensimmäinen viesti
:)
Höräsin aamulla makoisan pikkukuppoisen kahvia (nyt kun se alkaa taas pitkästä aikaa maistumaan) ja nyt haaveissa siintelee puolen litran kokispullo. Ja todennäköisesti illan mittaan tulee suuri houkutus syödä söpöinen suklaakeksi uuden pienen kahvikupposen kera.

Minä kun olen jotenkin sekaisin noiden kaikenlaisten suositusten kanssa, niin kertokaa te selvempijärkiset, että meneekö kofeiinimääräni reippaasti yli vai pysyykö sallituissa rajoissa?
 
Ap
Alkuperäinen kirjoittaja varmaan:
kandee kysyä neuvolasta, eikä täältä
Miksi?
Onhan täällä odottavia äitejä, jotka ovat jo ottaneet asiasta selvää neuvoloista yms. Ja netti oli lähempänä, kuin neuvola - tämän aamun soittoaika kun meni jo :)
 
Ap
Alkuperäinen kirjoittaja Terttu:
Eikös 3 kuppia päivässä ollut jokin suositus. Ei se noilla kupposilla varmaan vielä heilu. Cokiksessa on vähemmän kofeiinia kuin kahvissa.
Aa, juuri tätä mie mietin, että onko siinä kokiksessa nyt enemmän vaiko vähemmän potkuja. Eli periaatteessa tuon pullollisen voisi laskea yhdeksi kahvikupiksi (en yleensä juo sitä ihan kokonaan kerralla).
 
Ap
Alkuperäinen kirjoittaja Pessi:
Jep. Särkee aina päätä jos yritän olla ilman :eek: makeutusaineet ei varmaan ole kovin hyväksi.
Miulla oli ihan sama juttu.
Mutta jostain syystä ne päänsäryt poistuivat ennen kun aloitin kahvinjuonnin uudestaan ja kokistakin silloin vähän välttelin. Eli liekkö olivat raskaudesta johtuvaa jomotusta, kun 20 viikon paremmalle puolelle päästyä menivät menojaan?

Mie juon vain sellaista sokerillista kokista (ja takamus kiittää levitessään...), kun en oikein tykkää makeutetuista. Tuostakin taidetaan olla montaa mieltä, että kumpi se nyt sitten on sopivampaa raskaana olevalle :)
 

Yhteistyössä