Onko Kuomat köyhien kengät ja kirppiksiltä pstettuina rutiköyhien kengät???

  • Viestiketjun aloittaja !!!!
  • Ensimmäinen viesti
h
en tiä missä kaupassa olit, mutta ei ne kuomat mitään halpakenkiä ole. kyllä ne oikeesti köyhät joutuu ostaa jostain lidlistä niitä alle 20e talvikenkiä lapsilleen
 
Kuomat on muuten parhaat talavikenkät. Ne on heleppo pukea, niitten lämpöö voip säärellä ( villasukalla tahi iliman, eikä kukkaan sano ettei Kuomiin saa laittaa villasukkaa) ja noon kevyet jalassa. ( Sanoo Köyhä ) :xmas:
 
kuomallekin on tullut uusia malleja joissa on nilkkaa paremmin tukevia vaihtoehtoja ... kiitos siitä.....olennaista kuoma ja kenkäkeskustelussa tulisi olla niiden sopivuus jalalle eli tukevuus liukkaus/ pito; kosteuden pitävyys; hinta/ laatu suhde. Oli tenava köyhän tai rikkaan pinet jalat ansaitsevat kengät jotka ovat kuivat, lämpimät, muotoutuvat oman jalan mukaan oikein ja tukevat jalkaa. :D
 
Helmari
No en ole niin ajatellut mutta mielestäni ne on kamalan näköiset. Mutta jos lapsi niistä tykkää ja ovat hyvät+ kuivat jalassa niin pitäköön kuomansa. Ehkä jonain päivänä vielä ymmärrän tämän kuomavillityksen.
 
vieras
kyl mä ajattelen ensin mukavuutta ja sopivuutta, mitä ulkonäköä tai merkkiä. Eli kyllä meijän lapset kulkee kuomat jalassa. tarvittaessa mahtuu villasukkakin hyvin sisään. ja musta ne ei kyllä mitkään halpikset oo.
 
vieras
joo kuomat ostaa köyhät kun ei ole vara ostaa niitä huonoja. Ei kyllä olleet halvimmasta päästä, iso valikoima oli noita 20e kenkiä, kuomat oli tarjouksessa 30 jotain? goretexsiä en osta, meill äon lämpimille loskakeleille eri kengät kuin pakkasille.
 
vieras
no, meillä Kuomat, Eccon talvi goret ja Tepsun karvanahka popot. En ole köyhä, mutten mikään hyvä tuloinenkaan. Kaikki nuo ostin tarjouksista. Kuomat maksoi jotain 25?, Eccot 69? ja Tepsut päälle 50?. Kaikille on meillä käyttöä. En itsekkään kulje vain yksillä kengillä, ei myöskään lapseni.
 

Yhteistyössä