Onko kukaan suomisoffasta ostanut saanut

  • Viestiketjun aloittaja sd
  • Ensimmäinen viesti
sd
tavaraa sovittuun aikaan mennessä? me ostettii tänään ruokailuryhmä ja ens viikolla pitäs hakea se... saakohan sitä ja soittavatko jos ei olekaan vai pitääkö tehä turha reissu?
 
Khimaira
me ostettiin sieltä joitain vuosia sitten kulmasohva ja toimitus oli sovittuna ajankohtana ( meni tosin 3kk, joka oli ostohetkellä tiedossa ).
Sohva on loistava, eikä mitään valittamista ko. paikasta.
 
=)
ostettiin sohva tilaustyönä. lupasivat kuukauden päästä, että on valmis tulikin jo viikkoa aikaisemmin. tyytyväisiä ollaan sohvaan oltu vaikka moni suomi soffaa haukkuukin.
 
me tilattiin sieltä sänky kun muutettiin yhteen miehen kans, vaan sitä ei koskaan saapunut. onneksi ei tarvinu maksaa etukäteen...tympäsi todella kun odotettiin että milloin saadaan kunnon sänky. Lopulta ostettiin sitten jyskistä.

muoks. pistivät kyllä tilaukseen ja kun sitä ei saapunut niin sanoivt vaan että vielä pari viikkoa menee...ja sen jälkeen taas pari viikkoa...aarggh.
 
ikävä todeta, että ei saatu. Pihakalusto ostettiin huhtikuussa, toimitusajaksi luvattiin kaksi viikkoa. Tuolit tuli kesäkuun alussa ja pöytä juhannukseksi. Vaadin kyllä hyvitykseksi paremmat tuolit samaan hintaan + pehmusteet, ja sain.

Ennenkuin kalusteet oli kotona, piti firmaan soittaa 4-5 kertaa, ja joka kerta asia aloittaa alusta, mitään muuta ei pysynyt kirjauksessa ajantasalla kuin se, että mööpelit on maksettu ja millaiset ollaan toimittamassa!
 
Miau
Heh, Maskusta tuli kaks kertaa väärä sohva, kolmas vasta oli se mitä tilattiin! Viikon myöhässä tuli eka, seuraavaa ootettiin kaksviikkoo, ja sitäseuraavaa taas kaksviikkoo...
 
tuplis2
Me ostettiin sohva ja se luvattiin heti seuraavalla viikolla siitä kun se ostettin, no kuinka kävikään, mies meni hakemaan sitä sohvaa varastolta, niin olihan siellä sohvia mutta ei meidän sohvaa ja saatiin sit odottaa oikeaa sohvaa 4kk, onneks saatiin sieltä sohva lainaksi toksi ajaksi. Olis aika ikävä ollu ilman sohvaa, kun edellinen sohva oli myyty muuton yhteydessä ja se meni uudelle omistajalle jo heti silloin.
 
shihtzu
Sohva sieltä ostettiin ja se saatiin seuraavalla viikolla kuten luvattiinkin.
Joku sanoi että ostakaa Ikeasta, sieltä saa heti mukaansa. No viimeksi sieltä paria juttua etsin ja hyllyt tyhjiä, joten enpä saanut sitä mitä hain.
 
vieras
Ostettiin kevällä sänkyyn uudet patjat, toimitusaika 2 viikkoa mutta melkein neljä viikkoa meni ennen kuin ne saatiin. Ihan itse piti myymälään soitella ja kysellä perään, sieltä ei soitettu kertaakaan.
 
biba
Juu ostettiin sohva suomisoffalta. Toimitus kesti 6kk!!! Ensin toimitusaika oli 4vk, sitten muuttui 2kk. Oho eipäs sohva ole vieläkään varastolla odotelkaa vielä 3kk. No loppujen lopuksi kannettiin kotiin 6kk kauppojen teon jälkeen mikä meinas sekin mennä vielä myöhemmäksi! Sanottiin, että puretaan kaupat jos sohva ei ole nyt kotona. No tulihan se sitten..ja saatiin korvaukseski nahanhoitosetti, JEE kylläpä lämmitti

En enää ikinä osta kyseisestä puljusta mitään!
 
Meille luvattiin sohva neljän viikon päähän, ei näkynyt, ei kuulunut. Käytiin liikkeessä kun 6viikkoa oli mennyt, ei oo, tulee 2viikon päästä. Noh, eipä tullut vielä sittenkään kun tilauksesta oli kulunut 12viikkoa, jolloin käveltiin taas liikkeeseen ja todettiin että me otetaan tosta tuo näytekappale (sen kangas PALJON parempi) ja halutaan kotiinkuljetus sekä sellainen suoja-aine kaupanpäälle. Lisäksi vaadittiin että sohvan on oltava meillä kahden tunnin sisällä. Tapahtui.
Liekkö olis vieläkään sohvaa ellei oltais otettu sitä näytekappaletta.
 

Yhteistyössä