Onko koskaan purrut sinua tai läheistäsi?

  • Viestiketjun aloittaja "kyy"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
On purrut tuttua hänen ollessaan muutaman vuoden ikäinen lapsi. Ei käynyt mitenkään. Mitään oireita ei puremakohdan kipua lukuunottamatta tullut, purema huomattiin vasta jälkikäteen. Toki lääkärissä sitten vielä kävivät, mutta hyvin siitä puremasta selvisi. :)
 
Joo. Mun yhtä sukulaisrouvaa puri kinttuun tässä muutama vuosi takaperin keskipäivän aikoihin. Ajatteli silloin, että se menee ohi kun napsii kyypakkauksen tabletin ja that's it, mutta ei se niin mennyt,e i. illalla tuli sen verran rajun sydänoireet, että pilliautolla meni sairaalaan ja lujaa. Laitettiin suoneen aimoannos kortisoni, siinä vaiheessa kinttu oli kuulema todella pahan näköinen - turvonnut massiivisesti - ja sydänoireet olivat hurjat, laitettiin vielä sydänkoneeseenkin. Hoitohenkilökunta piti hänet sairaalassa yli yön ja vasta reilusti myöhään seuraavana päivänä kotiuttivat. Toipumiseen meni aikaa parisen viikkoa.
 
on purrrut ja huomasin vasta jälkeen päin. Tunsin kyllä kovan kivun, mutta luulin aluksi sen olevan paarma joka lähellä pörräsi silloin. Ihmettelin päivän hirvittävän huonoa oloa ja kuvittelin migreenikohtauksen yllättävän. Olo oli kuitenkin hyvin erilainen kuin ennen migreenikohtausta. Vasta myöhemmin illalla tajusin, että pohkeessa on kaksi reikää lähetysten ja alueella jossa olin, on paljon käärmeitä.
 
Tiedä kolme henkilöä jota on kyy puttut. kahdelle ei tullut mitään vakavampaa, vaikka toien olikin ihan pieni lapsi, mutta kolmas sai vamman jalkaansa. Oli varmaan huonoa tuuria, osunut johonkin hermoon tms...

Me asutaan alueella joss apaljon käärmeitä, en osaa pelätä. Enkä oe pelotellut lapsiakaan. Varoittanut vain.
 

Yhteistyössä