Onko ketään, joka olisi raskautunut ensimmäisestä hoidosta?

Väestöliiton lääkäri oli sitä mieltä, että me emme hyvin suurella todennäköisyydellä koskaan saa biologista lasta... mutta niinpä vain ensimmäinen IVF-hoito tärppäsi, ja nyt meillä on 9kk ihana tyttö :heart:
 
Sartsa83
Oiiii! Mahtavaa että teille on käyny kaikille noin ihanasti! Siispä toivoa ivf:stä on!!!

Ja tiedän että inssilläkin on monet tulleet jo, että meillä on tässä kuussa tulossa 2. inssi... tänään juuri negasin ja alko jälleen uusi kierto :/ .. mutta siis ei pidä lannistua että toivoa on silti. Aina uusi tarmo uuteen koitokseen. :)
 
Ei ensimmäisestä inssistä tärpännyt, mutta heti toisesta inssistä tärppäsi! Tyttö täytti tänään juuri 8 kk. Jos ei ala tytölle pikkuveljeä tai -siskoa kuulumaan muutaman vuoden sisällä, niin hoidot otetaan kyllä taas avuksi! Meillä raskautuminen luomuna ei täysin poissuljettu, mutta ei kuitenkaan kovin todennäköinen.
 
Ihana lukea onnistuneista IVF:stä! Itsellä IVF edessä joskus keväällä. Saako olla utelias ja tiedustella minkä takia päädyitte IVF:n eli mikä oli lapsettomuuden taustalla. Itsellä on munatorvet tukossa ja sit saatiinki heti lähete IVF:n.
 

Yhteistyössä