onko kellään onnistunutta KORNU-RASKAUTTA takana?

todettiin sitten rv8 sikiö ja syke mutta hilkulla oli että onko kohdun sisäpuolella,ja luokitellaan ilmeisesti Kornu-raskaudeksi,jolloin lapsi että äiti voivat kuolla jos kohtu repeää,tai sitten tehdä keskeytys leikkauksella. onko kukaan onnistunut viemään raskautta loppuun saakka onnistuneesti?
 
Kohdunulkoinen raskaus

"Kohdunulkoisen raskauden esiintymistiheys on lisääntynyt. Syitä ovat mm. klamydian aiheuttamat munatorvivauriot ja parantunut diagnostiikka: raskaustestit ovat herkkiä, ja ultraäänilaitteiden erotuskyky parantunut. Munatorvien ohella kohdunulkoinen raskaus voi sijaita vatsaontelossa, munasarjan pinnalla, kohdun kornussa tai kohdun kaulaosassa. "

Toivottavasti ei ole siellä! :hug:
 
kun kysyin niin tää lääkäri sanoi tutkittuaan että on se kohdun sisäpuolella,ja kohdun lihas ympäröi sitä,mutta ei pidä silti sulkea pois ns.kornu-raskautta...miksköhän se lääkäri sanoi että ei ole kohdunulkoinen...?
 
Kohdun cornu eli sarvi on lähellä munanjohdinta, joten raskaus on siis kohdun sisällä, mutta kiinnittyminen on tapahtunut ikään kuin liian ylös. Siksi raskaudessa on riski siihen, että kohtu repeää.

Alla olevassa linkissä on PowerPoint -esitykseen linkki. Vaikka siellä on kaikkea ikävää tietoa, niin se nyt sattuu myös sisältämään kuvan kohdusta, josta näet cornun sijainnin. Mikäli alkio on kiinnittynyt sinne, niin riskit raskauden jatkamiselle ovat melkoisen suuret.
Toivottavasti asia vielä selviää. Ihaninta olisi tietysti, jos saisit jatkaa raskautta, mutta asia varmaan vaatii vielä jatkoselvittelyjä.

www.fimnet.fi/.../alkuraskauden_komplikaatiot.ppt

Toivottavasti kaikki selviää parhain päin :hug:
 
Linkkinä yllä oleva PP-faili ei toiminut. Toivottavasti alla oleva toimii. Sieltä löytyy kohdun kuvasta kohta kohdunsarvi, joka on siis sama kuin cornu.

http://www.hedelmallisyys.fi/concern/Understanding_Fertility/Ovulation.jsp
 

Yhteistyössä