onko kellään ollut mitään vastaavaa

tytölläni joka 9kk koht 10kk on kärsinyt ainaki 1kk iästä asti ihan vetisestä ulosteesta joka on vihreetä ja haisee hyvin voimakkaasti imelältä.

5 1/5kk iässä kun aloitin soseet tuli päin vastoin ulostetta ei tullut lähes 2viikon jälkeen saatto joku pieni pipana tulla ja sitten pipanan jälkeen tusahtaa taas voimakkaasti haiseva uloste ja näin jatku viime viikkoon asti,kun alkoi taas ripuli ja vihreä uloste verta on myös tullut liman seassa.

olemme kuuluneet sairaanhoitopiiriin tammikuusta asti,mutta mitään syytä ei ole löytynyt.on otettu näytteitä näytteitten perään :(

nyt viikkoon ei ole syönyt ruokaan on vain rinnalla koko ajan.lääkärit ovat ymmällään ja niin minäkin!

onko kenelläkään lapsella ollut vastaavaan ja mikä on ollut syynä?

maitoproteiiniallergiaa epäilisin,mutta testit vain näyttää negaa..
 
Suolioireinen allergia. Yleisimmin ollaan allergisia maidolle, muita tavallisia on muna, kotimaiset viljat ja soija. Tietysti mille vain voi olla allerginen, moni ei siedä kalaa, tomaattia, pähkinää, mansikkaa...Nuo allergiatestit ei läheskään kaikille lapsille näytä yhtään mitään, joten allergioiden toteamisessa niistä ei kovin ole hyötyä.

Meillä entinen tosi laajasti allerginen, jolla ikinä missään allergiatesteissä ei ole mitään näkynyt. Tuota kakkaa on täälläkin aikoinaan kummasteltu.

Suolisto on varmaan jo aika huonossa kunnossa kun kakassa on verta. Kannattaa varmaan käyttää lasta lasten allergologilla, jotta saatte ruokavalion kuntoon ja suoliston paranemaan.
 
Nopeiten tietysti pääsee yksityiselle. Meillä lapsen allergiat hoitaa kokonaan yksityinen lasten allergologi. Neuvolan lääkäriltä voi tietysti pyytää lähetettä sairaalaan, mutta siinä saattaa kestää aikaa. Joka tapauksessa ottaisin yhteyttä heti huomenna lääkäriin, johonkin asiantuntevaan...Lasten suolioireiset allergiat ovat nykyisin hyvinkin yleisiä, joten en suoraan sanoen ymmärrä, miten melko perusasiaa ei ole osattu hoitaa, koska ilmeisesti jollain lääkärillä olette jo käyneet.
 

Yhteistyössä