onko kellä kokemusta ORAn yhdistelmistä

Jovi air?
Meillä ei ole Oiva-merkkisiä mut Jovi airit on. Näyttää nuo Oivat aika lailla samanlaisilta kuin ne meidän kiesit. Noissa sivuilla olevissa aireissa ei ole metallikuljetuskehikkoa, mut noissa meidän omissa on (vm 2006)

Ihan kelpo vaunut on olleet. Ja suht halvatkin. Kulkee kuin unelmat missä vaan eikä ole raskas työntää. Aisa on tosi helppo säätää, kumiosat ei oo hapertuneet pakkasessa. Mukana tuli myös pyöränsuojat seka sadesuoja ja pyöränpumppu. Tosi tilava koppa ja ratasosaan mahtuu isokin lapsi. Niin ja kilikello oli kans mukana, mut otettiin se pois kun muksu kasvoi niin isoksi että olis vaan halunnut rämpyttää sitä. Ainut vaan että eka runko oli vinossa niin että vaunut puolsi koko ajan oikealle, mut se saatiin tosi pikaisesti vaihdettua myyjäliikkeen kautta. Käsiaisan yksi mutteri oli niin terävä että repäisi kuomun kankaaseen pikku reiän :( mutta ei sitä kyllä edes huomaa. En tiedä onko ilmakumipyörissä aina tämä ongelma mutta yhteen renkaaseen on aivan sikamaisen hankala saada ilmaa, kun venttiili on jotenkin hilautunut pinnojen väliin..
 
Jovi air
No hinta-laatusuhde oli mun mielestä ihan kohdallaan :) tosin ostettiin nuo kyseiset vaunut alesta, olivat edeltävän vuoden mallia. Hyvin ovat hintansa haukkuneet. Jos vielä tarvitsee vaunut ostaa niin todennäköisesti nekin on orat, jos vaan kohtuuhintaan saadaan. Tosin mulla ei ole pitempiaikaista kokemusta muista vaunuista kuin pikkuveljien ikivanhoista emmaljungista, jotka on mummulavaunuina meidän lapsella.
 

Yhteistyössä