Onko kaupan pakastealtaassa myytävät ravut kypsennetty, vai pitääkö ne itse kypsentää?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja rapu
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
siinähän on ohje sit miten "lämmität" ne tillimausteliemessä. kandee muuten kysyä tuoreita (siis nääkin on keitettyjä) rapuja s-marketista. on mahdollista tilata kun on rapu aika menossa
 
Alkuperäinen kirjoittaja kaksonen:
varmaan keität ensin - ja siinä ne kypsyy samalla

Alkuperäinen kirjoittaja rapu:
Paketissa lukee että valmistettu keittämällä tummassa tilliliemessä", eli niitä siis voi syödä vain sulatettuna?

en mä tiedä, kun mies sanoo että ne kuuluu syödä kylmänä eikä enää keittää??
 
syödään-
eihän se syö grillimakkaraakaan kylmänä..

Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja kaksonen:
varmaan keität ensin - ja siinä ne kypsyy samalla

Alkuperäinen kirjoittaja rapu:
Paketissa lukee että valmistettu keittämällä tummassa tilliliemessä", eli niitä siis voi syödä vain sulatettuna?

en mä tiedä, kun mies sanoo että ne kuuluu syödä kylmänä eikä enää keittää??

 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja kaksonen:
varmaan keität ensin - ja siinä ne kypsyy samalla

Alkuperäinen kirjoittaja rapu:
Paketissa lukee että valmistettu keittämällä tummassa tilliliemessä", eli niitä siis voi syödä vain sulatettuna?

en mä tiedä, kun mies sanoo että ne kuuluu syödä kylmänä eikä enää keittää??

En oo ikinä syönyt, mut kylmiä nilviäisiä pakastealtaasta. Ei kuulosta herkulta. Tuskin sunkaan mielestä, mut jos haluat syödä kun kaikki muutkin syö.
 
Siis mitä sä aiot niistä tehdä? Jos esim. salaattia, niin kylmänähän ne silloin siihen salaatin päälle laitetaan. Sulatetaan vaan.

Jos taas esim. katkarapukastiketta, niin teet ensin kastikkeen, lisäät lopuksi vasta katkaravut, niin että ne vain kiehahtavat. Keittää niitä ei saa, ne sitkistyvät.
 
JOS katkaravuista, ne on kyllä pakastealtaassa omana pussinaan...

ei kannata syödä ollenkaan rapuja, jos ei edes tiedä, syödäänkö lämpimänä ja sulatetaan vaan pakasteravut ja pannaan tarjolle..
ei voi olla totta...

Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Siis mitä sä aiot niistä tehdä? Jos esim. salaattia, niin kylmänähän ne silloin siihen salaatin päälle laitetaan. Sulatetaan vaan.

Jos taas esim. katkarapukastiketta, niin teet ensin kastikkeen, lisäät lopuksi vasta katkaravut, niin että ne vain kiehahtavat. Keittää niitä ei saa, ne sitkistyvät.

 
Alkuperäinen kirjoittaja skorpioni:
JOS katkaravuista, ne on kyllä pakastealtaassa omana pussinaan...

ei kannata syödä ollenkaan rapuja, jos ei edes tiedä, syödäänkö lämpimänä ja sulatetaan vaan pakasteravut ja pannaan tarjolle..
ei voi olla totta...

Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Siis mitä sä aiot niistä tehdä? Jos esim. salaattia, niin kylmänähän ne silloin siihen salaatin päälle laitetaan. Sulatetaan vaan.

Jos taas esim. katkarapukastiketta, niin teet ensin kastikkeen, lisäät lopuksi vasta katkaravut, niin että ne vain kiehahtavat. Keittää niitä ei saa, ne sitkistyvät.

Aargh, olinpas sokea. Sori, katkaravuista tosiaan tuon viestini kirjoitin, en ravuista.

 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja skorpioni:
JOS katkaravuista, ne on kyllä pakastealtaassa omana pussinaan...

ei kannata syödä ollenkaan rapuja, jos ei edes tiedä, syödäänkö lämpimänä ja sulatetaan vaan pakasteravut ja pannaan tarjolle..
ei voi olla totta...

Alkuperäinen kirjoittaja vieras:

Aargh, olinpas sokea. Sori, katkaravuista tosiaan tuon viestini kirjoitin, en ravuista.

 

Yhteistyössä