Onko kaikkien naisten ihanne tumma ja tulinen mies?

  • Viestiketjun aloittaja Kelaaja
  • Ensimmäinen viesti
"juu"
"Onko kaikkien naisten ihanne tumma ja tulinen mies?"

Totta kai. Ihan jokainen nainen maailmassa haluaa vain, ainoastaa ja pelkästään tumman ja tulisen miehen. Naiset ovat näet yksi yhtenäinen joukkosielu, jotka ihan kaikki haluavat juuri samoja asioita. :headwall:
 
noh noh
Jostain syystä ajattelin nuorena että haluan tumman ja tulisen miehen mutta se mielipide on kyllä vaihtunut jo aika päivää :) Sainkin maistaa tummaa ja tulista, ei ollut mun juttu ja nykyihanne on vaalea, sinisilmäinen ja ihana :)
 
diivadava
Kyseessähän on vanha sanonta. Ehkäpä tumma edustaa jotain vierasta, salaperäistä,eksoottista ja uutta kun taas tulinen intohimoa,aloitteellisuutta,määrätietoisuutta ja rohkeutta.

Ihmiset kuitenkin pitävät erilaisista asioista ja sen lisäksi ihastumisessa ja rakastumisessa on jopa se kolmassektori, jota ei voi järjellä ohjata.

Niinpä pitkistä, urheilullisista ja sosiaalisesti taitavista miehistä pitävä nainen on nyt kahdeksatta vuotta hintelän pökkelön kanssa naimisissa ja rakastaa tätä enemmän kuin olisi uskonut voivansa ihmistä rakastaa. :)
 
Jaaiä
No kai sitä voisi sanoa että miesihanteeni on aina ollut tumma. Tulinen ei kuitenkaan. Mutta siis käytännössähän niitä kumppaneita ei valita hiustenvärin perusteella, että turha varmaan on aloittajan sitä miettiä. Valitsetko itse hiusten perusteella? No, joillekin miehillehän naisen pitää olla ainakin pitkähiuksinen, jos värin suhteen voikin myönnytyksiä tehdä, kai.
 

Yhteistyössä