onko joku käyttänyt masennuslääkkeitä koko

mun kaveri käytti Cipralexia ja vauva voi ihan hyvin. pientä velttoutta oli, mutta ei vakavampaa. itse jätin pois, kun en uskaltanut käyttää. saa nähdä pysyykö pää kasassa loppuun asti :LOL:



blogi:
http://hibbula.blogspot.com/
 
Oliko lääkärisi asiantuntija raskausasioissa? Yleensä paroksetiinia (mm. seroxat) ei ns. suositella raskauden aikana. Tietysti ehkä silloin jos mikään muu ei sovi. Imetysaikana voisi jo käyttää? Soita teratologiseen tietopalveluun http://www.hus.fi/default.asp?path=1;28;824;2049;2265;2260;3437.
 
Miulla on Cipralex 15mg ja haluisin lopettaa sen ennen synnytystä, ettei vauvalla olis vierotusoireita :( Aion jutella asiasta gynen kanssa synnytystapa-arviossa.
Imetyksestä en tiiä, pelottaa kyllä olla ilman lääkkeitä "pahimmassa" tapauksessa 6-12kk... Haluisin imettää niin kauan kun maitoa riittää ja vauva tissillä viihtyy.
 
MM-: Lääkäri on asiantuntija ko. lääkkeiden kohdalla, joten luotan häneen. Suunnitelmissa on kylläkin lopettaa lääkkeen käyttö lähiaikoina, joten en tule käyttämään sitä koko raskausaikaa.
 

Yhteistyössä