Onko iltapäivällä alkanut tuhruvuoto jo kierron esnimmäinen päivä?

  • Viestiketjun aloittaja ihmeissään
  • Ensimmäinen viesti
ihmeissään
Eli sen mukaan olis menkat nyt päivän myöhässä. Se tuhruilu alkasi iltapävällä ja myöhemmin illalla tuli jo selvää vuotoa. Nyt on lämmöt 37 asteessa kun normalisti ovat jo laskeneet parkin päivää ennen vuotoja? kertokaahan kokemuksianne. Pari päivää sitten oli menkkakipuja, ja nyt ei minkäänlaisia tuntmuksia. ja tuo tuhruilu on alkaut jo päivää ennen mutta tuota en laskenut tuhruiluksi koska illemalla tuli selkeää veristäkin vuotoa.
 
Mielestäni kierron ensimmäinen päivä on se kun sitä vuotoa tulee ihan oikeesti (siis verta)

Minulla ei ole tuosta tuhruvuodosta hurjasti kokemuksia, kun itseäni luontoäiti ei ole sellaisella siunannut mutta näin voisin kuvitella.

Oletkos muuten flunssainen, nyt kun on kaiken maailman tautia liikkeellä ;)

 
ihmeissään
En ole flunssainen. ja kun tutkistelin rintoja, niin nännitovat osittain tumemmat paikoin, eivät kokonaan. Sellaisia pms-oireita ei ole edes ollut. Tänään on kyllä hurjasti väsyttänyt että voi johtua kyllä alkavista kuukautisisat. mutta nuo lämmöt ihmetyttävät. Sekä että valkkaria tuli oviksesta lähs tauotta. muutama päivä sitten tuli oikein purskahtamalla sellaista kuumaa vuotoa. Että sellainen ihme kuumotus oli tuolla alapäässä ja osin vieläkin. Kyllä tässä vaiheessa jo kroppa ilmoittelee lähestyvistä menkoista. Selkääkin polttelee ja jomottaa, ja alapää on sillain hassusti arka ja kipeä. ja sellaista tosi sitekää limaa tullut monena päivänä tänään tosin vain kosteudeksi asti. ja pissa haiskahtaa ja on keltaista.
 

Yhteistyössä