Onko ihan yleistäkin että 5-6 kuukautta

vanhat vauvat nukkuu levottomasti *väsy* :/ Tuntuu ettei malta olla paikallaan ja hiljaa vaikka väsyttäis, öisin varsinki sellasta kiukun sekasta ähinää ja hyörinää mihin ei tutti auta. Ainoastaan tissi saa rauhottumaan. :kieh:
 
Alkuperäinen kirjoittaja NattajaNelli:
Meillä kans vähän levottomii silloin tällöin nuo yöt. :|

sitten jos ei heti mee kattoo nii neiti kääntyy mahalleen ja rupee oikein kunnolla kiukuttelee :D toivottavasti unohtaa tuon ennenku tulee vanhemmaksi :LOL:
Meidän neiti ei onneks vielä öisin vatsalleen käänny vaikka päivisin useastikin saa käydä pelastamassa pimun "pinteestä" :D
 
Meillä esikoisella oli sama, levottomia öitä. Apu löytyi omaan huoneeseen siirtämisestä, yösyötöt väheni yhteen-kahteen (tissivauva) ja lopulta jäi kokonaan pois.

Miehen siskonpoika oli 6kk iässä kans sellanen et söi tunnin välein yöllä eli piti äitiään ihan tissinä, neuvolan ohje oli siirtää vauva isoveljen kans samaan huoneeseen ja heillä tämä toimi, siihen loppui heräämiset.

Yksillä tutuilla jotka asuu kaksiossa auttoi kun isä ja äiti vaihtoivat nukkumapaikkoja eli isä nukkuikin lähempänä vauvaa.. Se on se maidontuoksu mikä pistää heräilemään uskon minä.
 

Yhteistyössä