Onko Anneli Auer syytön vai ei?

vierailija
Siinä tilanteessa, kun miestä puukotetaan hengiltä, niin Anneli ei voinut tietää sitä, että onko hän seuraava.

Jäädä sisälle taloon lasten kanssa oli aika erikoinen ratkaisu. Yleensä tuossa tilanteessa otetaan äkkiä lapset mukaan ulos talosta ja juostaan lähimpään naapuriin.
 
vierailija
Tää on niin sanottu täydellinen murha. Muija osas pelata korttinsa oikein pienen tuurin avustamana (siis tutkinnan sössiminen)... Eli ei, A ei ole syytön, vaan syyllinen. Kylmäverinen ja kovahermoinen eukko, kun ei murtunut missään kohtaa vankeuttakaan, eli täytyy kyllä siitä antaa propsit että pysty pitämään pokkansa niin hyvin.

Eikös se saanu vielä aika hyvin rahaakin koko touhusta, kun "syyttömänä" lusi niin pitkään?
 
vierailija
Siitä terassin lasiovesta on tehty rekonstruktioita, ja se oli rikottu ulkopuolelta. Siinä on joitain (metalli?)kuituja jotka estää lasinsirujen menon kokonaan eteenpäin rikottaessa.
No tuohan puhuu täysin sen puolesta, että joku tehtaasta irtisanottu on seonnut ja tullut tappamaan, viiltosuojahousuissa. Eikö tehtaissa sellaisia käytetä joissakin tehtävissä. Ja turvakengät olleet varmaan kans jalassa.
 
vierailija
Äh, jäin junnaamaan tähän Auer-keissiin. Eilen olin vielä 100 % varma että murhaaja oli se Seura-lehden mies (ja veikkaisin häntä todennäköisimmäksi), mutta sit katoin talon pohjapiirustuksen.

Pariskunnan muksujen makuuhuoneet olivat ihan eri puolella taloa kuin surmatyö ja heidät olisi ollut helppo lähettää karkuun, abtaa vaikka vanhimmalle se kuopus kannettavakseen. Anneli näki, että mies oli nimenomaan Jukan kimpussa, vaikka härnäsi puukolla Annelia.
Miksi, oi miksi hän ei toimittanut lapsia karkuun?


Ja Annelin omien sanojen mukaan hän itse kyyhötti kauhusta peitto korvissa sängyssä, kun murhaaja asteli sisään. Kyllä mä olisin ottanu jo ekan 10 sekunnin jälkeen jalat alleni ja käskeny Jukan myös tulla kauemmaks.

Reko-ryhmällä meni 40 sek.ikkunan rikkomiseen. Laskekaa kuinka pitkä aika on 40 sek. Se on pitkä.
Onko itselläsi lapsia? Kuvitteletko, että niin kauheassa tilanteessa voi tulla päähän laittaa lapset sellaiseen riskiin. Pienet lapset, vähissä vaatteissa, huutavia hysteerisiå ja tuskin haluaisit niiden näkevän edes tilannetta. Pienin kirkuisi ja väkisin juoksisi äidin luo. Tai isän. Tai kieltäityisi lähtemästä eteisessä ja jähmettyisi kirkumaan. Murhaaja oli juossut Annelinkin perään. Mitä jos juoksee poistuvien lasten perään. Oli talvi, tiedätkö mitä se tarkoittaa, kun on lapsia puettavana. Ehkä pissatkin housuissa. Onko naapurit kotona, herääkö kukaan. Juokseeko murhaaja ulos ja kidnappaa lapset? Ei, se kauimpana oleva huone tuntuu turvallisimmalta. Jos vaikka älyäisivät mennä sängyn alle.
 

Yhteistyössä