Onhan muidenkin autoissa monenlaisia kolhuja ja naarmuja?

  • Viestiketjun aloittaja äääär
  • Ensimmäinen viesti
äääär
Minulla on ollut nyt muutaman viikon "uusi" auto ja tulen hulluksi kohta kun löydän siitä jatkuvasti uusia naarmuja. Juuri tänään huomasin vänkärin ovessa pienen lommon, noin sentin halkasijaltaan. Myös puskurissa on muutama musta naarmu jotka häiritsevät. Aiemmat autoni ovat olleet tummia joten voisiko siinä olla syy etten ole tälläisiä huomioinut vai onko uusi autoni oikeasti tosi kolhittu.. Auto on 8 vuotta vanha, maksoi 7000 euroa joten ei kovinkaan uusi. Mutta vaikuttaako tuollaiset hintaan? Tuntuu että pitäisi myydä pian pois että vielä jotain siitä saisi. Vai onko kaikissa autoissa tuollaisia? Nuo siis kyllä huomaa kun osaa katsoa, mutta en tiedä kiinnittääkö muut huomiota..
 
"Ccc"
No kyllä ton ikäsessä autossa jo käytön jälkiä näkyy. Kunnon pesu ja vahaus (siis kunnon vahaus) peittää hyvin naarmut. Itselleni auto on käyttötavaraa joten ei naarmut ja kolhut haittaa.
 
Meidän auto se vasta helmi on :LOL: Lommo siellä ja naarmu täällä. Onneksi on yleensä niin paksun kurakerroksen peittämä että se vähän kaunistaa. Tosin sekään ei peitä sitä että takaluukku on erivärinen kuin muu auto. Vuosimallia -95.
 
Onneksi on itellä sellaiset autot, joiden kolhiintumisesta ei niin tarvitse välittää :)

Mutta - hyviähän ne on automyyjät tuunaamaan lommot yms. kauneusvirheet piiloon, joten ovat voineet olla autossa jo sitä ostaessasi...
 
"joops"
Kauppojen tms. parkkipaikoilla tulee jatkuvasti lommoja. Ihmisten välinpitämättömyys on aivan omaa luokkaansa tänä päivänä. Paskaks vaan, mikä ei ole omaa. Satuin kerran istumaan autossa kun viereen parkkeerasi perhe muksujensa kanssa. Vilkkain vilpertti potkaisi auton oven jalallaan sisältäpäin vauhdilla auki, innoissaan tietysti kauppaan menossa. Ovi pamahti voimalla autoni kylkeen, jättäen todella ruman lommon. Kaikkein paras oli ensin kuskina toiminut äiti, joka ei huomannut minua istumassa autossa. Huusi pojalleen perään että äkkiä takas, vaihdetaan parkipaikkaa.
Kummasti ääni muuttui kellossa, kun sanoin poliisien tulevan sinne toiselle parkkipaikalle jututtaan jos lähtevät. Tuli noin 2500e muistutus tästä kyseiselle perheelle korjauskuluista.
 

Yhteistyössä