tein äsken joulutorttuja ja kokeilin sitä tuubissa olevaa luumuhilloa ja oli kyllä niin kätsy,eikä sottaa yhtään,suosittelen
niin no joo saman verran on purkissa ku tossa tuubissakin mut toi on vähän kalliimpaa,oiskohan ollu alle 2e ku se purkki on jonku alle euronAlkuperäinen kirjoittaja fanta:Saman huomasin minäkin, en kyllä verrannut hintaa purkkiin nähden.
Muovipurkki+alumiinikansi+muovikansi(onko siinä muuten muovikantta?) vai muovituubi+muovikorkki, onko paljon eroa?Alkuperäinen kirjoittaja vv:milainen tuubi? ei kuullosta ekolta eikä halvalta. ekompaa on vetää torttu hillo vanhaan leipäpussiin ja nurkkaan reikä
valmistusprosessissa varmman paljon hankalampi kuin "viilipyttyyn" pruuttaus.Alkuperäinen kirjoittaja fanta:Muovipurkki+alumiinikansi+muovikansi(onko siinä muuten muovikantta?) vai muovituubi+muovikorkki, onko paljon eroa?Alkuperäinen kirjoittaja vv:milainen tuubi? ei kuullosta ekolta eikä halvalta. ekompaa on vetää torttu hillo vanhaan leipäpussiin ja nurkkaan reikä
joo mä kans tykkäsin siitä että sen voi kätevästi säilyttää jääkaapissa,yleensä mulla jää kuivahtamaan sit se purkkiAlkuperäinen kirjoittaja HyacinthBucket:Me kans tehtiin sillä torttuja eilen ja oli todella kätevä. Helppo laittaa korkki päälle ja jääkaapin oveen odotteleen seuraavaa kertaa...
No joo ja purkkia voi käyttää vaikka vesikuppina, kun maalataan vesiväreillä tai muuta myöhempää käyttöä.Alkuperäinen kirjoittaja vv:valmistusprosessissa varmman paljon hankalampi kuin "viilipyttyyn" pruuttaus.
mut oikeesti kun toi pussihomma toimii, niin, tai joo. se vaan köyhästä tuntuu! leipomossahan hillo truutataan massapussilla torttuaihiolle.Alkuperäinen kirjoittaja HyacinthBucket:Kaikista ekointa olis tietty valmistaa itse kattilassa luumuhillot omien puiden luumuista ja sit säilöä ne kellarissa lasipurkeissa. Mutta tulipahan nyt kokeiltua tuokin uutuus. Kyllä sitä ilman voi ihan leipoa torttuja niin ku tähänkin asti.
Mutta lusikat saa pestyä, tai saa kait pussinkin, mutta menee varmaan enemmän vettäAlkuperäinen kirjoittaja vv:mut oikeesti kun toi pussihomma toimii, niin, tai joo. se vaan köyhästä tuntuu! leipomossahan hillo truutataan massapussilla torttuaihiolle.Alkuperäinen kirjoittaja HyacinthBucket:Kaikista ekointa olis tietty valmistaa itse kattilassa luumuhillot omien puiden luumuista ja sit säilöä ne kellarissa lasipurkeissa. Mutta tulipahan nyt kokeiltua tuokin uutuus. Kyllä sitä ilman voi ihan leipoa torttuja niin ku tähänkin asti.